Novo iskustvo za glumca iz popularne domaće serije ''Kumovi''

Nova epizoda showa ''Tko to tamo pjeva?'' na rasporedu je ovoga petka u 20.15 na Novoj TV, a već uigranoj četvorki panelista, kao gostujući član pridružit će se omiljeni glumac iz popularne domaće serije ''Kumovi'' - Momčilo Otašević.


''Na snimanju je bilo jako zabavno i opušteno. Zapravo, nisam znao što me očekuje i ušao sam bez velikih očekivanja, a na kraju sam se super proveo, kako s panelistima, tako i tijekom cijelog snimanja showa. Trudio sam se maksimalno biti od pomoći kandidatkinji, čak mislim da mi je uspješnost razotkrivanja pjevača i nepjevača bila 90 posto!'', izjavio je Momčilo.


U novoj epizodi, za glavni iznos natjecat će se 29 -godišnja Andrea Višnjić, koja je inače iz Požege, a živi u Zagrebu. Magistra je kroatologije i edukacije, a bavi se testiranjem igrica i pružanjem podrške klijentima u jednoj IT kompaniji.


Sebe opisuje kao otvorenu, snalažljivu, brzopletu, veselu i spretnu osobu, a ističe kako ju vesele druženja i isprobavanje novih restorana te odlasci na koncerte.
''Volim pozornicu, pjevanje, glumu i izazove!'', otkriva Andrea razlog svoje prijave u show, kao i kakva je u procjeni drugih ljudi: ''Jako dobro pamtim sitnice, pamtim od riječi do riječi što je tko rekao.'' Kako će joj to pomoći u showu, tek ćemo doznati.


Kako bi kući otišla sa što većim iznosom, Andrea će morati dobro razaznati tko od tajnih glasova pjeva dobro, a tko ne, te eliminirati one loše kako bi na samom kraju showa ostao dobar glas. Eliminiranje lošeg glasa donosi 500 eura, dok eliminacija dobrog glasa ne donosi novac. Ukoliko odluči riskirati sav do tada osvojeni iznos, dobar glas joj u posljednjem izazovu, u finalnom duetu, donosi maksimalnih 5.000 eura, dok loš glas u finalnoj rundi ne donosi ništa.
Uzbudljivu novu epizodu ne propustite pratiti u petak od 20.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju