"Dat ću sve od sebe da se vratim i da se priča s Varjom ne ponavlja"

Tvrdnje crvenog plemena o tome da su namjerno izgubili na zadnjem poligonu kako bi mogli ponovno nominirati Varju, rezultirat će osudom tog postupka u plavom timu. Ipak, ova odluka unijet će nemir i u crveni tim. „Zbunjen sam Varjinim dvostrukim standardima. Jedan standard je da privatno priča da je njezin tjedan da izađe, a onda drugima govori da nije njezino vrijeme da izađe“, osvrnuo se Uroš na posljednju konfuznu situaciju u crvenom plemenu koje je, kako je rekao Mitar, namjerno izgubilo kako bi mogli izglasati Varju na plemenskom vijeću.

I Vojislav će zaključiti kako Varja ne zna što želi, no ona je vrlo jasna u svom odnosu prema napetoj i neizvjesnoj igri. „Konstantno se ovdje osjećam isto. Znam da je Survivor timska igra na početku, ali i samostalna. Znam da se ljudi pitaju zašto sam ja ovdje jer ne donosim bodove. Ne želim biti žrtva i ništa ne namećem. Rade se stvari da se jedno kaže, a drugo napravi. Mene već dugo stavljaju u duel i to je baš ružan osjećaj. Dat ću sve od sebe, ali neću biti pretjerano tužna ako ispadnem, jer već tjednima se vraćam u pleme koje me ne želi“, najavila je Varja. Alex će u iščekivanju duela samo kazati: „Dat ću sve od sebe da se vratim i da se priča s Varjom ne ponavlja.“

Na plemenskom vijeću crveni tim ponovit će da su namjerno izgubili kako bi izbacili Varju, što će potaknuti Matein monolog o tome da je plavi tim pobijedio jer je bio bolji. Dokaz za to su, istaknut će Matea, brojne pobjede plavog tima, a ne zato što su crveni odlučili doći na poligon i izgubiti.

Kako će se odvijati užarena rasprava na plemenskom vijeću, ne propustite doznati večeras u novoj napetoj epizodi Survivora!

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju