I dalje želi izbaciti Varju

Totem plemenskog imuniteta osvojio je plavi tim s velikom razlikom u bodovima 8:1. Zadnji, pobjednički bod za plave je donio Damjan u srazu sa Stefanom.

Mitar je nakon igre ustvrdio da je taktika crvenog plemena bila da izgubi. „Mi se i dalje držimo taktike. Ovaj tjedan i dalje može biti za nas pozitivan. Išli smo sa 75 % energije kako bismo se sačuvali za sljedeći tjedan. Taktika je da pleme nastavi u drugačijem sastavu i to nije ništa nepoznato. Tome se ne treba čuditi“, objasnio je.

„Ja nisam znala da vam je to plan“, iznenađena je bila Varja, naročito nakon ohrabrujućeg razgovora s Vesnom, pri čemu ju je Vesna uvjeravala da će pleme pobijediti kako bi ona mogla ostati. Mitrovo je objašnjenje nasmijalo plavi tim te su prokomentirali da crveni tim uvijek ima taktiku izbaciti jednog od svog igrača, a na kraju kad Mitar ostane sam kazat će da je taktika nepromijenjena i da će sada izbaciti sam sebe.

Plavi tim raduje se ovom ishodu jer su time povećane Alexove šanse da se vrati u svoj tim. „Ne želim govoriti spoilere, ali ovo će završiti tako da se Alex vraća kući“, sretno je istaknuo Nikola.

Crveni tim sada očekuje borba za osobni imunitet, a hoće li Varji poći za rukom da ga osvoji i tako poremeti planove crvenog tima, ne propustite doznati uskoro.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju