Prvi dojmovi nakon ispadanja iz Survivora!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Meggy je druga koja je napustila plavo pleme u trećoj sezoni Survivora. Kaže da se od početka vodila srcem. Nije htjela zamarati ostale , ali cijelo vrijeme dok je bila u kampu razmišljala je o svojim sinovima, posebice o mlađem. Tko joj se najviše obradovao kod kuće, što misli o ostalim kandidatima, tko su joj favoriti i bi li se ponovo prijavila u Survivor saznajte u Survivor Specijalu

U duelu s Varjom, kratkih rukava ostala je Meggy Alobić koju je plavi tim s većinom glasova nominirao za eliminacijsku igru. „Moja avantura završava. Zahvalna sam na svakom danu što sam provela ovdje. Ne zamjeram svom timu ništa, nadam se ni oni meni. Želim im poručiti da budu iskreni jedni prema drugima. Ovo je igra, igrajte se, ostanite čistog obraza, uvažavajte jedni druge, poštujte se i uživajte u igri. Želim vam svima puno sreće i fer play borbe. Budite najbolja verzija sebe, dajte svoj maksimum“, svojim je suigračima za kraj poručila Meggy.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju