Plavi tim ostaje bez još jednog člana.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

U duelu s Varjom, kratkih rukava ostala je Meggy Alobić koju je plavi tim s većinom glasova nominirao za eliminacijsku igru. „Moja avantura završava. Zahvalna sam na svakom danu što sam provela ovdje. Ne zamjeram svom timu ništa, nadam se ni oni meni. Želim im poručiti da budu iskreni jedni prema drugima. Ovo je igra, igrajte se, ostanite čistog obraza, uvažavajte jedni druge, poštujte se i uživajte u igri. Želim vam svima puno sreće i fer play borbe. Budite najbolja verzija sebe, dajte svoj maksimum“, svojim je suigračima za kraj poručila Meggy.

Na plemenskom vijeću, prije glasanja za duel, natjecatelji su komentirali protekli tjedan, a ovoga puta Vojislav nije ostao dužan kritikama s klupe plavog plemena. Kazao je kako mu je plavi tim monoton i da im on im ne vjeruje. „Mogu zaključiti da u plavom plemenu ima dosta diplomata i da je to sve jedna sretna obitelj, plavi medvjedići, šetaju zajedno, malo netko spava ranije, netko poslije, ali tu nitko nikoga ne živcira“, osvrnuo se Vojislav na suparničko pleme. Smatrao je da bi u duelu s Varijom mogao završiti Nikola, ali se prevario.

Ognjen je pak komentirao Martinu kazavši da je „dijamant koji pokušava sjati“, a za Damjana je rekao da je „direktor, ali slabija karika“. Od dobrih igrača istaknuo je Jakoba, Mihaelu, Martinu i Mateu. „Izdvojio bih Mateu kao mozak operacije, ona dobro zna što radi. Nije netko tko samo bocka. Mislim da će daleko dogurati, mislim da je inteligentna djevojka“, rekao je Ognjen i time jako iznenadio Mateu. No nije mu ostala dužna, pa je kazala: „Nisam mozak operacije, samo najglasnija i najpričljivija. U našem plemenu svatko razmišlja svojom glavom. Ne mogu se voditi ničijim tuđim razmišljanjem, a mislim da ni drugi.“

Uroš je pak upitan želi li da se Varja vrati, na što je odgovorio na sebi svojstven način: „Da, ali u liku Michaela Jordana i da osvaja bodove. Ali mislim da se to neće dogoditi“

Međutim, upravo je Varja pokazala više spretnosti u slaganju kockica u eliminacijskom izazovu, pa je Meggy ta koja napušta Survivor. „Osjećam se super i molit ću se Michaelu Jordanu da dođe do mene sljedeći tjedan da budem najbolja“, našalila se Varja, aludirajući pri tom na Urošev komentar.

Kako će se plavo pleme sada snaći s još jednim članom manje, ne propustite pogledati u novim epizodama uzbudljivog natjecateljskog showa Survivor.

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju