Imaš li sve što je potrebno?

Nova TV poziva sve zainteresirane da se prijave i budu dio ovog zabavno-natjecateljskog televizijskog formata koji se već više od dva desetljeća etablira kao globalni hit, donoseći uzbuđenje i adrenalinske trenutke gledateljima diljem svijeta.

Što očekivati u slučaju prijave najbolje je čuti iz prve ruke. Evo što svima zainteresiranima imaju za reći natjecatelji prošle sezone:

 

"Jedno od najljepših životnih iskustava, prilika koja se pruža malom broju ljudi, iskustvo koje izvlači najbolje iz ljudi u najtežim situacijama"... samo su neki od opisa ove životne avanture bivših kandidata. 

PRIJAVI SE OVDJE

Stavljeni pred izazovne okolnosti na nepoznatom terenu s ograničenim resursima potrebnim za opstanak, glavna zadaća kandidata je prevladati i nadmašiti svoje suparnike. To uključuje međusobno nadmudrivanje, kako u fizičkim i mentalnim izazovima koji testiraju razne sposobnosti, tako i u složenim međuljudskim odnosima koji mogu biti ključni na putu do pobjede.

Ovo je prilika koja će odvažnima obogatiti životno iskustvo. Prijavite se odmah na stranici novatv.hr/survivor i otvorite vrata adrenalinskoj pustolovini, u kojoj samo najspremniji opstaju. Ne čekajte, već zakoračite hrabro prema iskustvu koje će vas promijeniti zauvijek.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju