Nova TV poziva sve hrabre pojedince

'Survivor', jedan od najuzbudljivijih i najpoznatijih zabavno-natjecateljskih showova na svijetu, otvara prijave za četvrtu sezonu koja budućim kandidatima pruža jedinstvenu priliku da sudjeluju u nezaboravnoj životnoj avanturi. Nova TV poziva sve hrabre pojedince željne izazova, adrenalinom ispunjenih avantura i nezaboravnih iskustava da se prijave za sudjelovanje u ovoj popularnoj natjecateljskoj emisiji koja više od dva desetljeća privlači gledatelje diljem svijeta.

Sudjelovanjem u 'Survivoru' kandidati testiraju svoje fizičke i psihičke granice u okruženju s ograničenim resursima gdje se suočavaju s izazovima poput građenja skloništa, pronalaženja hrane, rješavanja zagonetki i međusobnog nadmudrivanja u fizičkim i mentalnim zadacima. No, ključ uspjeha u showu nije samo u individualnoj snazi kandidata, nego i u međuljudskim odnosima. Kako bi što dulje dogurali u showu, natjecatelji će morati graditi saveze i suočavati se s izazovnim odlukama o eliminacijama, što emisiju čini još intrigantnijom.

Ako ste spremni rasplamsati svoj natjecateljski duh, iskušati vlastite granice, suočiti se s nepredvidivim izazovima te pokazati svoju snagu, izdržljivost i spremnost na suočavanje s nepoznatim, 'Survivor' je prilika koju ne smijete propustiti.

Prijavite se odmah putem stranice novatv.hr/survivor i postanite dio nezaboravne avanture koju donosi 'Survivor'!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju