Tanka je linija između ljubavi i mržnje

Nakon što Matea nije dobro primila kritiku koju je prije natjecanja na poligonu plavom timu, a posebno njoj, uputio Ognjen iz crvenog tima, napetost između njih dvoje sve je veća.

„Jako sam impulzivna, sportski sam nastrojena, nemam granica kad gubim, sve mi je prenaglašeno. To je moj problem. On se na to uvrijedio. S obzirom na igru u kojoj su njegovi muškarci izgubili 4:0, bolje da taj stav ima prema svojim muškarcima nego prema meni osobno. Što nije postrojio svoje dečke i rekao im: Halo, izgubili ste 4:0? Nego je meni došao da sam ga uvrijedila. To mi je plitko da pliće ne može“, komentirala je Matea Ognjenovu opasku o tome da ga je vrijeđala u igri.

Kad Ognjen nije htio dalje komentirati, Matea je imala repliku i na to: „Umjesto da zna što da kaže, on je nedorečen. Mislim da je razmišljao dva dana što da mi kaže.“ U takvom ozračju plemena su započela igru na poligonu. Što prije su trebali prijeći stazu u prvom dijelu poligona, a nakon toga ih je čekao skok u rijeku.

Tko je prvi izašao iz vode natrag na poligon, imao je malu prednost jer bila je samo jedna staza preko koje su trebala proći oba suparnička igrača. Po dolasku na kraj poligona trebalo je složiti slagalicu, a potom na postolje baciti dvije vreće. Na rijeci Chavon pobjedu je odnio crveni tim koji je prvi prikupio deset bodova.

Pobjeda im je donijela slasne krafne. Budući da je svaki igrač u crvenom timu dobio krafnu, Ognjen je svoju htio podijeliti upravo s Mateom. „Htio sam pokazati da treba imati srce u svakom momentu, pa čak i u ovim najsurovijim uvjetima. Nije mi problem dati dio, važno mi je samo da ljudi znaju da se ne treba širiti mržnja nego ljubav i nadam se da će tako svi nastaviti“, objasnio je on svoj postupak.

Sviđa li vam se Ognjenova gesta?

glasova:

„Preglupo mi je ispalo s onim likom iz crvenog tima kad je komentirao da nema mržnje između nas. Ne znam na koga se to odnosi, ja njega ne mrzim, ni ne znam ga. Možda je u redu dečko, ali mislim da se boji do kraja iznijeti svoje mišljenje“, rekla je Matea suigračici Mihaeli koja je pak komentirala da možda na kraju bude nešto između njih dvoje. „Ja se tako najčešće zaljubim. Moguće je. Na kraju će biti da je od mržnje do ljubavi tanka linija“, dodala je Matea.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju