Što mislite, tko je najslabija karika u plavom, a tko u crvenom timu?

Survior uvijek iznenadi, pa tako i u novoj sezoni, jer su kandidati oba tima nakon poligona morali reći ime osobe koja najmanje zaslužuje mjesto u njihovom plemenu te joj time, ni ne znajući, omogućili priliku da osvoji tajni imunitet. Natjecatelj koji ima tajni imunitet može ga iskoristiti na plemenskom vijeću kada bude osjećao da je ugrožen. I to nakon glasovanja, ali prije objave rezultata. Mogu ga upotrijebiti najkasnije do spajanja plemena.

Plavo je pleme izglasalo Meggy, a ona je to komentirala riječima: „Vjerojatno je tako jer nisam donijela ni jedan bod plemenu.“ Kao najslabija karika crvenog plemena izglasana je Varja koja je tijekom igara svojem timu donijela bodove. „Smatram da je to isključivo zbog mog fizičkog izgleda. Definitivno sam najteža u plemenu i ne sramim se toga. Mislim da to ima neke prednosti, da me to neće oslabiti“, kazala je Varja.

Tko je najslabija karika u plavom timu?

glasova:

Ostali natjecatelji vratili su se u kamp ni ne znajući što očekuje dvije natjecateljice. A one su morale složiti brojeve od 1 do 64 u određenom vremenu. To je pošlo za rukom Varji, dok je Meggy ostala kratkih rukava. Međutim, po povratku u plemena ni jedna svojem timu nije otkrila ništa o tajnom imunitetu.

Tko je najslabija karika u crvenom timu?

glasova:

Što će timovima biti novi zadatak i hoće li u svladavanju postavljenih prepreka biti spretniji plavi ili crveni nastavite pratiti na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju