Vojislav: "Da si gladna ovoliko dugo kao mi..."

Izglasavanje Varje na plemenskom vijeću bilo je očekivano, ali nakon njezine dvije pobjede u duelima, nije bilo toliko očekivano njezino ispadanje. Ipak, dogodilo se ono što crveno pleme od samog početka priželjkuje, a to je da ih Varja napušta. U duelu s Alexom, kojeg je nominiralo njegovo plavo pleme, Varja je izgubila i njezin plamen u Survivoru se ugasio. „Moram priznati da mi je lakše. Dosta sam postigla i ponosna sam na sebe“, rekla je Varja koja je tijekom rasprave na plemenskom vijeću nezaustavljivo plakala.

„Mislim da nije ljudski ophoditi se prema Varji na način na koji se prema njoj ponašaju crveni“, izjavila je Matea te istaknula da jedan bod kojem doprinosi Varja na poligonu ne može utjecati na pobjedu ili gubitak u igrama. Varja je ispričala kako se u plemenu govorilo o tome hoće li izglasati nju ili Ognjena, zbog spletke koju je napravio. Ona je plemenu priopćila da je pametnije da izglasaju nju za duel jer će Ognjen više doprinijeti u igrama za hranu.

„Glupo mi je da ideš u igru opuštenije i izgubiš, da bi nekoga izbacio“, komentirala je Matea crvenom timu. „Da je Varja u vašem plemenu ne bi tako pričala. Da je Varja u vašem plemenu, odmah bi je izbacili“, odgovorio joj je Vojislav objasnivši da su zbog njezine loše igre svi u crvenom plemenu gladniji od igrača u plavom timu koji konstantno pobjeđuje u igrama za hranu. „Zašto gubiš igru da bi nekoga izbacio?!“, pita se plavi tim, kojem nisu bila dovoljna objašnjenja o gladi u crvenom plemenu, međutim, drugo nisu dobili.

Hoće li izbacivanje Varje crvenom plemenu uistinu donijeti prednost u igrama za hranu, ne propustite doznati u novim epizodama Survivora!

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju