Crveni se tim požalio na nepoštenu raspodjelu hrane – na čijoj ste strani?

Još jedan trijumf plavog plemena i pobjeda rezultatom 8:5, u kojoj su članovi kratko uživali, na kraju im je ostavila gorak okus u ustima. Pobijedivši na još jednom poligonu, osigurali su odlazak na izlet na kojem su dobili obilan obrok te još dodatno uživali u okusima finih slatkih pića.

Prije nego su otišli na izlet, članovi crvenog plemena zamolili su ih za namirnice koje su plavi osvojili na prethodnom izazovu. Međutim, zbog nezahvalnosti koju je crveni tim pokazao za obrok koji su plavi već jednom prilikom podijelili s njima, plavi je tim odlučio ostatak svojih osvojenih namirnica zadržati za sebe. To je razljutilo pojedine članove crvenog tima, pa se Stefan po povratku plavih u kamp odvažio spočitati im što ne žele podijelili nekoliko komada povrća.

„Je li moguće da već provociraju? Stvarno nema potrebe, jer smo podijelili s njima 80% naše nagrade. Bilo je to bezveze i ružno prema nama, jer smo podijelili sve što smo mogli“, rekla je Matea.

Na čijoj ste strani u ovoj situaciji?

glasova:

Unatoč izazovima i tenzijama, natjecatelji Survivora nastavljaju pokazivati svoju nevjerojatnu izdržljivost i odlučnost dok se približavaju konačnom obračunu. Hoće li se tenzije nastaviti ili će se timovi uspjeti pomiriti kako bi zajedno preživjeli izazove koji ih čekaju? Saznajte u sljedećoj epizodi Survivora!

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju