Denis: „Od kad smo se odvojili, porcije su nam veće, ja bolje jedem i sve mi je ukusnije“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Natjecatelji 'Survivora' suočavaju se s izazovima i neobičnim događajima koji ih tjeraju da budu još inovativniji i ustrajniji. Nakon što su se Marina, David i Denis odlučili odvojiti od ostatka plemena, tvrde da im se situacija poboljšala. Marina se izdvaja kao „plava mama plavog poluplemena“ te s Denisom i Davidom stvara svoju mini zajednicu, u kojoj uživaju u, kako kažu, većim porcijama i ukusnijoj hrani. „Od kad smo se odvojili, porcije su nam veće, ja bolje jedem i sve mi je ukusnije“, ističe Denis. Međutim, Marina je svjesna da bi se moglo dogoditi da ih se zbog toga nominira za duel, pa iako uživa u boljim uvjetima, ipak drži oči širom otvorene. Filip pak nije imao sreće tijekom večernjeg okupljanja oko vatre kada mu je kokos pao na glavu. „Sva sreća pa je bio jako mali“, rekao je Filip.

S druge strane, članovi crvenog plemena osjećaju da su upali u rutinu i treba im novi poticaj. Luka predlaže "team building" aktivnosti koje bi ih potaknule da se bolje povežu i ujedine u svojoj borbi za pobjedu.

Iako su svi natjecatelji došli s ciljem da osvoje nagradu, svatko ima svoj način borbe i taktike koje primjenjuju. Hoće li Marina, Denis i David uspjeti izdržati odvojenost od ostatka plemena, a Filip se oporaviti od nezgode koja ga je zadesila? Može li crveno pleme pronaći način da izađe iz rutine i ujedini se u svojoj borbi?

Sve ove zagonetke i dalje su otvorene, pa se pripremite za još jednu uzbudljivu epizodu showa 'Survivor' na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju