Sudjelujte u anketi!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

U posljednjem izazovu u 'Survivoru' spretniji i brži bio je plavi tim koji je pobijedio s tri boda više od crvenog te je rezultat nakon igre bio 8:6. Totem plemenskog imuniteta preuzeo je David koji je osvojio posljednji bod za plave. „Ovo je zajednički totem, nisam ga sam osvojio. Mislim da je Enei potrebna podrška i predajem totem Enei kako bi znao da je cijeli tim uz njega“, kazao je David. Eneu je ovaj čin toliko ganuo da je zaplakao i jedva kroz suze rekao: „Trudim se i ako ostanem stvarno se nadam da ću biti bolji“.

„Vjerujem u njega, vjerujem da je čvrst u glavi i da će pobijediti i početi skupljati bodove“, kaže Filip ususret duelu. Za razliku od Filipa, Sanja je prema Enei ravnodušna i tvrdi da joj nije žao što ide u duel, ali bi joj bilo žao za nju samu. „Pripremljena sam na to da je Survivor igra i da ćemo gubiti članove tima“, istaknula je Sanja koja tek treba naučiti njihov legendarni grupni pozdrav „Svoje pazimo, igru gazimo!“. U plavo pleme došla je kao nova snaga i pomogla im da osvoje dva boda.

Crvenom timu nije jasno zašto su plavi poslali Eneu u duel, jer smatraju da je on jedan od snažnijih članova tima. U igri za osobni imunitet u crvenom timu, ogrlicu je osvojio Marko te je na plemensko vijeće došao bez stresa. No, nekima je stres i preveliki teret, pa ne štede kolege.

„Mislim da nisu svi potpuno iskreni. Imali smo situaciju kada smo osvojili nagradu, pribor za pecanje, i imali smo situaciju da je jedan član plemena dio nagrade, odnosno ribu koju smo dobili želio pokloniti plavom timu. One koji se nisu složili s njim nazvao je ljudima bez srca. Konkretno, to sam zamjerio Bojanu. Imali smo poslije toga sadržajnu raspravu u kojoj smo ustanovili da nemamo svi ista razmišljanja. To sam zamjerio i takve stvari ne praštam“, rekao je Luka.

Marina pak smatra da članovi crvenog tima nisu iskreni jedni prema drugima i da će neke maske pasti već večeras. „Mislim da su maske već pale“, uvjeren je Amer te dodaje da unatoč pobjedi, plavi tim ne slavi, jer su im se zaredali loši dani. U svemu tome ima i nešto pozitivno. Naime, jako je zadovoljan novom članicom Sanjom: „Mislim da je došla u pravo vrijeme i u pravo pleme“.

Draga opet nije mogla suspregnuti osjećaje, pa je okrenula očima kada je Sanja kazala kako sada ne bi voljela biti u cipelama crvenog tima. Kada je došlo vrijeme za glasovanje, crveni tim većinom glasova odlučio je da u duel šalje Anu.

Što mislite, tko će napustiti Survivor?

glasova:

„Glasovali su za mene jer mislim da su se vodili statistikom na poligonu. Nisam iznenađena, nemaju na osnovu čega drugog glasovati. Iako je bilo priče da će se uzeti u obzir sveukupni učinak u plemenu. Ne poznaju me, ne znaju što mogu. Treba mi malo više vremena da dam sve od sebe. Ja sam zadovoljna svom učinkom u plemenu. Žao mi je što sam u duelu s Eneom, jer navijam za njega da ostane, ali i ja želim ostati“, kazala je Ana.

Tko će od njih dvoje iz duela izaći kao pobjednik, doznat ćemo u sljedećoj epizodi Survivora.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju