Kakve će nove strategije osmisliti plemena?

Do sada su natjecatelji Survivora svašta iskusili, a dolazi red i na posebnu poslasticu. Da bi je osvojili, članovi crvenog i plavog plemena moraju ukrstiti svoje snage na poligonu u kombinaciji vode i pijeska. Na samom kraju poligona morat će precizno bacati štap, a za pobjedu će im trebati deset bodova.

Vrijeme je za pripremanje strategije u oba plemena. U crvenom plemenu prijedloge će dati Vojislav, a u plavom Damjan. „Moramo iskoristiti ovo što Uroša nema“, reći će Damjan. „Nadam se da će za nagradu biti nešto gdje se možemo predozirati s hranom“, ponadat će se Damjan. „Izgubili smo frižider, ali se nadam da će danas biti neki švedski stol i da ćemo pobijediti i vratiti pobjednički duh u plavo pleme“, maštat će Luka te odlučno dodati: „Očekujem 100 posto od svakoga i moramo ovo osvojiti“.

Pobjedi se jednako nadaju i u crvenom timu. „Prvi se dan u Survivoru osjećam fenomenalno i sigurno će nam se dogoditi pobjeda“, kazat će Stefan.

Oskudni obroci u divljini utjecali su na sve, a Matea, koja je prema procjenama natjecateljica iz plavog plemena smršavila samo na pravim mjestima, otkrit će da je prije Survivora razmišljala o tome da ide na zahvat smanjivanja grudi. „Na poligonu mi sve ispada“, požalit će se Matea, a Mihaela i Martina će iskazati divljenje prema njezinoj figuri. „Strukić ti je manji od onog savršenog. Gore ti je sve ostalo, guza je ostala…“, reći će Mihaela.

Što će osvojiti pobjedničko pleme, ali i koje pleme će osvojiti nagradu, ne propustite doznati u novoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju