Crveni osvojili hranu za pet dana: „Kao kad dođete kući nakon izlaska i otvorite frižider gladni"

Tužnih lica plavi su se vratili u svoj kamp, nakon što su izgubili u igri za nagradu. U posljednjoj rundi na poligonu, Stefan iz crvenog tima nadmašio je Alexa te je time plavi tim izgubio rezultatom 3:8. No Jakob nije dao svom plavom plemenu da se prepusti pesimizmu. „Nagrada je za svakoga i drago mi je da je nekad i oni osvoje. Nije ni nama loše“, kazao je Jakob s punim tanjurom u svojim rukama. Martini se ne sviđa što je Jakob toliko sklon motiviranju, jer potrebno joj je da bude i tužna kad izgubi, kako bi se mogla vratiti u dobro raspoloženje. „Mislim da svatko treba biti u svom fokusu pripreme, a ne da se zamara s onim što drugi misle“, komentirao je Damjan koji je zamjerio Alexu jer se nametao da ide u igru, a potom izgubio ključni bod.

„Bit će teško za plave“, konstatirao je Uroš. Crveno pleme već dugo vremena gladuje pa su bili veoma uzbuđeni kad su po povratku u svoj kamp vidjeli frižider napunjen namirnicama. „Kao kad dođete kući nakon izlaska, otvorite frižider gladni i vidite svu hranu. Isti je ovo osjećaj puta deset“, objasnio je Vojislav. Dok crveni odlaze na spavanje punih trbuha, plavi tim mašta o tome da osvoje sljedeću nagradu za hranu. „To bi nam odmah uljepšalo sljedećih pet dana“, konstatirao je Luka.

U novoj igri za nagradu očekuje ih ponovno težak okršaj s crvenima, a kako će proći na poligonu i koji će tim sa sobom ponijeti drugu ovotjednu nagradu, doznat ćemo uskoro.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju