Jelena Perković napustila je Survivor.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Težak je zadatak bio pred plavim plemenom. Osim što su morali nominirati jednu osobu za duel, trebali su pritom voditi računa o novom pravilu koje je uvedeno zbog neskladnog omjera muških i ženskih igrača unutar tima. Budući da u plavom timu ima osjetno manje muških članova, kandidati su mogli na papir za nominaciju napisati samo ime ženskih članica, a izabrali su Jelenu sa šest glasova. 

Uz Jelenu se u duelu našlo još troje kandidat – Nikolina i Marko iz crvenog plemena te Nora iz plavoga. Uz pomoć dva metalna držača, držali su uteg. Jeleni je uteg prvoj ispao pa se morala oprostiti od Survivora.

„Nije mi bilo teško, nego mi je samo kliznulo. Ne znam zašto i kako“, rekla je Jelena te dodaje da će Survivor pamtiti po lijepim stvarima. „Izbor je bio limitiran, a ja sam jedina žena za koju se moglo glasati koja nije ni u jednoj struji. Bilo je logično da će glasati za mene. Osobno im ne zamjeram. Morali su za nekoga glasati i kad-tad bi se moje ime našlo na papiru. Kad bih mogla ponoviti ovo, ponovila bih opet“, rekla je Jelena za kraj.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju