Antonia: „Ne osjećam noge, jako je stresno“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Budući da je Denis ponovno vratio vlasništvo nad ogrlicom osobnog imuniteta, bio je pošteđen pitanja i glasanja na posebnom plemenskom vijeću na kojem je glavnu riječ imala porota. Ogrlicu je Denis zaslužio na poligonu koji je zahtijevao brzinu te je prvi osvojio pet bodova, što mu je osiguralo mjesto u finalu. „Šok mi je. Ne mogu naći riječi, osjećam se neopisivo“, komentirao je Denis nakon igre na poligonu te dodao da se bojao porote jer smatra da su velike šanse da bi mu porota spriječila put do finala.

Nakon uzbudljive i napete igre, Anja je bila prvi finalist u crvenom plemenu. „Kad se to dogodilo, nisam znala što bih trebala napraviti. Prelijepo je i opet bih sve iznova“, istaknula je Anja te dodala: „Nisam mogla ni sanjati da ću doći do ovdje, dugačka je ovo igra i svašta se događalo“.

Anja i Denis svojom su sjajnom igrom zaslužili ulazak u finale, a Antonia i David te Luka i Nataša morali su stati pred porotu. U posebnom plemenskom vijeću, porota je morala dati ime osobe koju žele vidjeti u finalu, ali prije toga, polufinalisti morali su održati govor i odgovoriti na pitanja porotnika.

„Stvarno sam bila svoja od početka do kraja. Kad sam imala nešto za reći sam rekla, kad nisam, šutjela sam. Na poligonima sam imala uspone i padove. Borila sam se sama sa sobom kad sam bila loša i kad sam gubila. Mislim da sam bila veliki timski igrač i trudila sam se imati timsku energiju, navijati za svakoga“, rekla je Antonia u svom obraćanju poroti.

Leo koji je, prije nego se pridružio poroti, u duelu izgubio od Davida, postavio mu je pitanje o timskom duhu, odnosno s obzirom na to da dolazi iz timskog sporta, je li svjestan toga da i njegova energija s klupe doprinosi uspjehu timu. David mu je odgovorio potvrdno „Da, bio sam svoj i dao sam sve od sebe.“

Odgovori su olakšali poroti da donese odluku koga će od dva polufinalista poslati u finale. Natjecateljice s najvećim brojem glasova postale su finalistice, a to su bile Antonia u plavom timu i Nataša kojoj su glas dali svi porotnici u crvenom. „Malo me iznenadilo. Noge ne osjećam, mislila sam da će ovo biti manje stresno, ali bilo je jako stresno. Išla sam korak po korak, u zadnje vrijeme sam se nadala sve više i više“, rekla je Antonia. „Znao sam da će brojke biti na Antonijinoj strani, jer je imala bolje međuljudske odnose s ovim ljudima“, rekao je David koji je izrazio i sreću što je došao do polufinala i što je mnogo naučio u Survivoru.

Ogrlicu koju je nosio cijelo vrijeme, dao je Denisu kako bi mu donijela sreću. „Još jedna ogrlica“, kaže Denis koji je već okićen s ogrlicom osobnog imuniteta.

Što mislite, tko će pobijediti?

glasova:

Porota će finalistima u nedjelju 28. svibnja biti podrška u finalnoj igri, stoga ne propustite pogledati tko će u plavom i crvenom timu izaći kao pobjednik.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju