Odgovorite na pitanje u anketi!

Druga audicijska epizoda Supertalenta donosi deset novih kandidata čiji će zadatak biti impresionirati žiri i publiku ne samo talentom, već i toplim pričama, velikim snovima te trenucima koji će izazvati smijeh, ali i suze.

Među plesnim točkama ističe se indijski duo Pintu i Ravi, koji će nastupiti s uzbudljivom plesnom iluzijom. Svojim breakdance vještinama predstavit će se i slovenski prvak Tilen Grašić, dok će plesna skupina Talent House oduševiti energičnim i sinkroniziranim pokretima. Akrobatkinja Alina Hryshkova, koja kombinira cirkuske elemente u jedinstvenoj točki, izvest će akrobacije koristeći svoju dugačku kosu kao tajno oružje.

Pjevačke talente predvodi Anastasiia Groshko, koja će izvesti emotivnu "Molitvu" Marije Šerifović, dok će Maja Ignac dirnuti mnoge svojom životnom pričom o dolasku u udomiteljsku obitelj. Neobičnim i humorističnim nastupom na posebnom instrumentu publiku će zabaviti Hasan Minawi, dok će pjesnik Jovica Nikolić svojim talentom improvizacije stihova intrigirati žiri.

Kandidat Josip Vrban svojim bizarnim nastupom izazvat će različite reakcije, a najviše će naljutiti Martinu iz žirija. Uz sve to, grupa Forbidden Nights dodatno će zagrijati atmosferu svojim atraktivnim i golišavim nastupom, koji će posebno privući pažnju ženskog dijela žirija.

Ova epizoda Supertalenta donosi raznolik spektar talenata – od emotivnih pjevačkih izvedbi i nevjerojatnih plesnih točaka, do neobičnih i neočekivanih talenata koji će iznenaditi i zabaviti publiku. Čijem se nastupu najviše veselite? Odgovorite na pitanje u anketi!

Matija Petrić svojom je izvedom pjesme "Ponoć" osvojio i publiku i žiri, a posebice Davora koji mu je dao zlatni gumb! Njegov nastup pogledajte OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju