Od gimnastike do sevdalinke

Dok se sliježu dojmovi od četvrte audicijske epizode Supertalenta, kandidati čiji nastupi slijede već ove nedjelje nestrpljivo očekuju svojih pet minuta. Peta audicijska emisija bit će prožeta zabavnim ritmovima koje će na pozornicu donijeti mahom plesači, pjevači i glazbenici, a hoće li žiri plesati kako oni 'sviraju' ostaje za vidjeti. Među melodičnim točkama naći će se i talenti iz kategorije 'razno' koji će biti sve samo ne očekivani.

Jedan će takav talent pokazati simpatični Talijan Zeno Sputafuoco čiji će nastup izazvati vriskove u žiriju i publici, a o kakvom je točno nastupu riječ, gledatelji će saznati u nedjelju.

Spoj gimnastike, plesa i baratanja štapovima demonstrirat će ekipa iz Twirling kluba Požega čiji članovi imaju od 12 od 60 godina, a vatrene trikove nogometnom loptom hrvatskoj će publici predstaviti Kostarikanac Willy Elastico.

Dva vrlo mlada kandidata pokazat će svoju vokalnu zrelost u dva različita žanra – Ana Ajduković otpjevat će poznatu domaću pop pjesmu, dok će Hamza Bajraktarević izvesti tradicionalnu sevdalinku. Posebnom će vrstom glume svoju potresnu životnu priču ispričati Tetiana Kyslynska koja je nakon razvoda i bijega od rata sreću pronašla u Karlovcu, a jedinstveni stil plesa izvest će zanimljiva Yuliana Kobtseva i to na 24 centimetra visokim petama!

Da u životu nije sve sivo objasnit će kandidat Patrik Crnić koji će raznim imitacijama pokušati opustiti i oraspoložiti članove žirija, dok će ih mlada plesačica Sofija Burić početkom svoje točke uspjeti zavarati, a nastavkom raspametiti.


Da je repanje milo Milošu Šušnju pokazat će svojim nastupom kojim će žiri dovesti u kušnju, a ulični svirač iz Rijeke Luka Govorčin ulicu će zamijeniti velikom pozornicom kojom će proširiti svoju pozitivu i veselje.
Jedanaest kandidata u nedjelju će otkriti sve čari svojih talenata, stoga ne propustite petu epizodu Supertalenta na Novoj TV!

Patrik Crnić uoči audicijskog nastupa na Supertalentu YOUTUBE Pitate se što će Patriku češalj i autić u rukama? I mi isto!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju