Prekrasna balada s tužnim krajem.

Saša Pušica već se 30 godina bavi glazbom i svira gitaru. Iako je nekada profesionalno svirao, sada je to postalo samo hobi, a piše i autorske pjesme. U dobi od 49 godina razmišlja o ponovnom povratku na estradu, no to se nažalost neće dogoditi na pozornici Supertalenta. Dobio je tri „ne“ i samo jedno „da“. Unatoč tome, njegova strast prema glazbi ostaje snažna, a on je odlučan nastaviti stvarati.

 

„Niti vi loše svirate niti loše pjevate… Problem je u tome što na ovoj pozornici, odnosno u ovom formatu jako puno stvari bitno“, izjavio je Fabijan.

„Vi i svirate i pjevate. Ja bih Vas slušala. Čak ugodno i izgledate… Vaš nastup nije bio večeras dobar jer je bio toliko dugačak. Pjesma je dosadna za ovu vrstu pozornice“, kazala je Maja.

„Možda je do godine proizvodnje jer ja sam Vas doživio potpuno drugačije nego oni. Ja sam Vas doživio kao nekoga tko ima jako puno iskustva iza sebe i na neki kul način je ispričao nešto svoje“, zaključio je Davor.

„Ja sam inače baladni tip. Ja Vam nisam od ovih brzih ritmova, ali kada Vam kažem da sam skoro zaspala. Ja to gotovo nikada ne kažem“, komentirala je Martina.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju