Svaka je točka bila posebna na svoj način

Iza nas je prva epizoda jedanaeste sezone Supertalenta. Malo je reći da su kandidati već na samome početku iznenadili i oduševili. Svaki je na jedinstven način prikazao sebe, svoju priču i svoj talent.

Prvu epizodu ove sezone otvorila je Meri Toskić, neustrašiva mlada akrobatkinja koja se bez trunke straha vinula u visine studija. Za nastavak akrobatskih vratolomija pobrinuli su se Anja i Miran čija je ljubav prema akrobaciji i plesu prerasla u ljubavni odnos, što su pokazati i u svom nastupu. Na pozornici se pojavio i Japanac Tonikaku koji je zaokupio pažnju žirija i publike svojim neobičnim talentom - komičnim oponašanjem poznatih ličnosti u gaćicama. Sve je šokirao i Miki Dark, mistični kandidat koji je Fabijanu zapalio glavu. 

Pod reflektore je stala i Eva Obad sa svojom četveronožnom prijateljicom, odnosno psom Burom. Nakon njihovih uvježbanih trikova, svoje umijeće pjevanja pokazao je Paško Bradarić Šlujo koji za sebe kaže da se, iako voli tišinu, najbolje snalazi u glazbi, baš kao i Stevan Lakatoš koji je na društvenim mrežama stekao popularnost obradama poznatih svjetskih hitova na harmonici koje je ovom prigodom izveo na pozornici Supertalenta. Za dozu iznenađenja pobrinuo se IT-evac Matija Hanževački koji je predstavio javnosti svoj hobi, a riječ je o zračnim akrobacijama. Na pozornicu je došao i Matija Petrić koji je pokazao svoje izvanredne pjevačke sposobnosti, a pridružio im se i mladi Dominik Đulabić koji je, između ostaloga, proizvodio zvukove automobila.

Koji vam se nastup najviše svidio? Teško je izdvojiti... Međutim, kada biste morali birati, kome biste dali svoj glas? Odgovorite na pitanje u anketi i otkrijte nam svojeg favorita prve epizode! 

Matija Petrić svojom je izvedbom oduševio i publiku i žiri, a posebice Fabijana koji mu je dao zlatni gumb. Kako je izgledao njegov nastup, pogledajte OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju