"U nekim trenucima sam stvarno bio na rubu... To još nisam doživio"

Omiljeni zabavni show Supertalent u nedjelju, 29. rujna dolazi na male ekrane s jedanaestom sezonom, a nove kandidate koji s nestrpljenjem čekaju pokazati sve čari svojih talenata očekuje poznata četvorka – Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić. Nitko ne može bolje najaviti novu sezonu od članova žirija koji su iz prvog reda svjedočili audicijama, od prvog do zadnjeg kandidata, a u intervjuu za Novu TV Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek otkrili su koje su im kategorije talenata najdraže te što ih je na audicijama najviše iznenadilo i šokiralo.

Iako su brojne sezone iza nje, Martina priznaje da se svakoj sljedećoj iznova raduje zbog faktora nepredvidivosti koju donosi. „Uvijek su prisutni određeno uzbuđenje, neizvjesnost i u konačnici veselje jer ne znamo tko će nam doći“, objašnjava Martina, dodajući kako ni nakon brojnih kandidata koji su proteklih sezona prodefilirali pozornicom još uvijek nema omiljenu kategoriju talenata. „Svaka kategorija mi je draga ukoliko kandidat donosi onu stvarnu strast prema onome što radi na pozornici“, poručuje. Fabijanu također nije lako izdvojiti samo jednu omiljenu kategoriju, ali jednoj se ne može načuditi. „Kategorija koja se zove razno – mislim da razno nije dovoljno specifična riječ za opisati koliko je to zaista raznoliko!“, objašnjava Fabijan.

Osim što se tijekom snimanja vrhunski zabavljaju uz nastupe koji bude cijelu paletu emocija, zabava se nastavlja i kada se kamere ugase, a Fabijan otkriva koji član žirija ima poseban talent. „Mislim da je Davor osoba koja se može prijaviti na Supertalent – nikad u životu niste vidjeli nekoga tko prije može početi hrkati! Dok mi nešto pričamo, on ugasi svjetlo, sjedne na svoj kauč i ja još nisam završio rečenicu o kojoj smo razgovarali, a on već spava“, prepričava Fabijan jednu od mnogih anegdota sa snimanja te u šali dodaje: „Mislim da je to najmanje za zlatni gumb!“. Kada su u pitanju kriteriji za osvajanje zlatnog gumba, Martina zna koju reakciju kandidat treba izazvati, no kome će u 11. sezoni to poći za rukom, tek ćemo doznati. „Zlatni gumb može dobiti samo onaj kandidat ili vještina koja mi zacakli oči i malo digne puls“, govori Martina.

Pored nevjerojatnih talenata koji oduzimaju dah, u novoj će sezoni, najavljuju, biti i onih neuobičajenih koji izazivaju šok i ubrzavaju puls. „Nekolicina kandidata i točaka izazvali su zgražanje, strah, gađenje i nevjericu“, opisuje Martina, a Fabijan priznaje kako je ove sezone u dijelovima pojedinih nastupa poželio okrenuti glavu. „U nekim trenucima sam stvarno bio na rubu da mi se digne želudac. To još nisam doživio“, dodaje Fabijan.

U novoj sezoni Supertalenta gledatelji mogu očekivati strašno, lijepo, šokantno i neviđeno, a jedno je sigurno – ono čega neće nedostajati je zabava! Pripremite se za spektakularne emisije koje će kao i uvijek svojim komentarima začiniti žiri – od nedjelje, 29. rujna na Novoj TV!

OVDJE pogledajte što su Maja Šuput i Davor Bilman otkrili o novoj sezoni Supertalenta!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju