Čijem se nastupu veselite još od audicije?

Ostalo je još samo šest od ukupno 12 mjesta u finalu najgledanijeg zabavnog showa. Sve je spremno za treću polufinalnu emisiju u kojoj će ove nedjelje nastupiti osam polufinalista. Uskoro ćemo vidjeti i što su nam vrijedno pripremali, a dotad nam otkrijte čijem se nastupu veselite još od audicija:

Quiz Maker - powered by Riddle

Podsjetimo, u trećoj polufinalnoj emisiji na scenu se vraćaju najzabavnija braća koja su svojom energijom i pjesmom osvojila Majino srce i prvi ovogodišnji zlatni gumb! Oni su glazbena skupina Esteriore brothers koju čine šarmantna četiri brata – Mimmo, Amedeo, Piero i Gabriele – koji su publici i žiriju Supertalenta ostali upamćeni po nezaboravnoj energiji koju su donijeli na pozornicu. „Ne samo ja, nego svi mi zaslužujemo vidjeti vas opet“, poručila im je nakon audicijskog nastupa Maja koju su u naručju ponijeli preko pozornice. Njihova je misija širenje ljubavi i pozitivne energije, a za finale ovi pjevači koji dolaze iz tradicionalne sicilijanske obitelji pripremaju splet talijanskih pjesama koji će razveseliti gledatelje.


Svoje glasnice za finale priprema i mlada 15-godišnja Međimurka Kiara Cenko koja je na audiciji s gledateljima podijelila priču o borbi s depresijom, a zatim oborila žiri s nogu izvedbom kultne pjesme 'I Will Always Love You'. „Za večerašnji i svaki idući nastup u tvom životu od mene imaš da“, poručila joj je tada Martina, a hoće li Kiara u polufinalu izvedbom poznate pjesme izvođačice Loreen opravdati njezino povjerenje, tek ćemo doznati.


Među pjevačkim talentima naći će se i simpatična 9-godišnjakinja Kim Sofia Krajačić koja je na audiciju došla na Martinin poziv. Unatoč velikoj tremi tijekom prvog nastupa, uz tatinu pratnju uspjela je osvojiti srca žirija i tako se našla u polufinalu gdje će izvesti kultnu pjesmu Elvisa Presleya.


U trećoj polufinalnoj epizodi nastupit će i Martinin zlatni gumb, 14-godišnji plesač Andi Ismaili kojemu je žiri predvidio svjetsku slavu. „Vidimo se u polufinalu i, molim te, pripremi se i ponesi svoju strast, samopouzdanje, veselje i ostani ono što jesi“, poručila mu je Martina nakon audicijskog nastupa, a ovaj mladi zaljubljenik u ples, koji dolazi iz malog mjesta u Makedoniji, s novim će nastupom još jednom dokazati da pripadnik male sredine itekako može uspjeti na velikoj sceni.


Među plesačima naći će se i članovi plesne skupine Jay Dance Studio koji su nakon audicijskog nastupa dobili brojne pohvale na račun plesne tehnike, energije i ujednačenosti. U ovom sastavu nastupaju tek dvije godine, a za polufinale pripremaju koreografiju uz ritmove popularnog Rihanninog megahita 'Umbrella'.


Za polufinale kreativna 23-godišnjakinja Paula Šolc donosi kombinaciju zavodljivih plesnih pokreta i akrobatskih elemenata na svili. Spretnim plesom u zraku još je na audiciji fascinirala žiri, a jednoglasnom odlukom zavrijedila je prolazak u idući krug. „Super mi je kako si gradirala svoj nastup, neustrašiva si, prekrasna si. Ovo je bila jedna od točaka koje bi baš sjedila i doma pred televizorom gledala s oduševljenjem“, istaknula je Maja nakon njezinog prvog nastupa, a Paula će nadolazećom točkom pomaknuti granice i zamijeniti svilu nečime što će iznenaditi članove žirija.


Plesni duo Crowd Control, kojeg čine Sanja Bonačić i Jan Hajsok, svojom su strašću prema plesu dogurali do polufinala gdje će izvesti novu koreografiju u svom jedinstvenom stilu. Kombinacija plesa, cirkusa i žongliranja ono je što njihov plesni izričaj čini posebnim, a kakvu će koreografiju izvesti u polufinalu, doznat ćemo u nedjelju.


Misteriozan i samozatajan Leon Domnik na pozornicu Supertalenta stigao je iz Zenice s ciljem da promijeni Martinino mišljenje o mađioničarima. Upravo mu je to i pošlo za rukom, a ona mu je poručila: „Baš wow! Kako ovo volim, ti si senzacija i demantirao si sve što sam ja rekla o mađioničarima“. Leon je bez promišljanja dobio četiri prolazna glasa, a u polufinalu će izvesti novi trik s kojim će nastojati oduševiti žiri.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju