Ne propustite petu epizodu Supertalenta na Novoj TV!

Večeras nas čeka peta audicijska epizoda Supertalenta tijekom koje će se na pozornici nizati vrhunski talenti uz ritmove plesa, pjesme i glazbe. 

Simpatični Talijan Zeno Sputafuoco svojim će nastupom izmamiti vriskove publike i žirija, dok će spoj gimnastike, plesa i vještine sa štapovima donijeti članovi Twirling kluba Požega čija dobna skupina seže od 12 do 60 godina. Vatrene trikove s nogometnom loptom predstavit će Kostarikanac Willy Elastico, koji će zasigurno oduševiti sve prisutne.

William Gonzales uoči audicijskog nastupa na Supertalentu FREESTYLE Ovaj spoj još niste vidjeli! Ne propustite doznati o čemu se radi!

Dvoje mladih pjevača, Ana Ajduković i Hamza Bajraktarević, pokazat će svoj vokalni talent u dva različita žanra – Ana s popularnom domaćom pop pjesmom, a Hamza uz emotivnu izvedbu sevdalinke. Tetiana Kyslynska će posebnom izvedbom glume ispričati svoju dirljivu životnu priču o novom početku u Karlovcu, a Yuliana Kobtseva izvest će dojmljiv ples na viskoim petama.

Yuliana Kobsteva uoči audicijskog nastupa u Supertalentu KAKAV TALENT! Yuliana će svoju točku odraditi s lakoćom, ali ono što će ona napraviti ne može svatko!

Patrik Crnić raznim će imitacijama pokušati nasmijati i oraspoložiti žiri, a mlada plesačica Sofija Burić iznenadit će ih obratom u svojoj točki. Ljubitelj repa Miloš Šušanj isprobat će granice žirija, dok će riječki ulični svirač Luka Govorčin unijeti duh ulice na veliku pozornicu.

Čijem se nastupu najviše veselite? Odgovorite na pitanje u anketi!

Sadržaj Supertalenta donosi vam Telemach Hrvatska.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju