Ostali smo bez teksta...

Grupa Forbidden Nights, koja dolazi iz Velike Britanije, očarala je publiku i žiri svojom spektakularnom izvedbom. Njihov cilj bio je osvojiti srca gledatelja, a bome su u tome i uspjeli. Članovi grupe imaju zanimljive životne priče. Jedan od njih bio je učitelj stranih jezika, drugi tetak u vrtiću, dok je treći zabavljač za djecu koji sada, kako sam kaže, zabavlja majke. Iako su i Martina i Maja bile pozvane na pozornicu, Martina je odlučila pobjeći, dok je Maja hrabro prihvatila svoju ulogu i uživala do kraja nastupa. Grupa Forbidden Nights na kraju je osvojila tri „da“ od žirija.

„Dečki, wow! Lijepo iznenađenje… Cijenim što ste doputovali“, komentirala je impresionirana Maja koja je teško dolazila do riječi.

„Mislim da strastveno i s ljubavlju ovo radite. I da vam je fora to. Žao mi je samo što je Martina otišla“, kazao je Fabijan.

„Za nekoliko mjeseci slavim 50. rođendan… Razmišljala sam o posebnim točkama iznenađenja za sebe. Možda vam je to druga šansa da me zadovoljite. Na televiziji nema šanse“, izjavila je Martina.

Jedan Jedinstveni Junak Jovica Jednoglasno Je (J)oduševio! Nastup pogledajte OVDJE!




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju