Napravila je prvi korak prema ostvarenju svojih snova

13-godišnja Ana Ajduković dolazi iz Vukovara te se bavi pjevanjem, plesom i glumom. U budućnosti se vidi kao glumica u seriji, a njezin nastup na Supertalentu bio je prilika da pokaže svoj talent i da ga drugi prepoznaju. S velikim uzbuđenjem dočekala je svoj nastup, a žiri je oduševila izvanrednim glasom i emocijom. Nakon njezine točke, žiri ju je nagradio s četiri „da“, što je još jedan korak prema ostvarenju njezinih snova!

„Ti s 13 godina da takvu dubinu možeš imati u svojem glasu… Čovjek kada zažmiri i kada sluša dok ti pjevaš, čuje nekoga tko je proživio dva života i stvarno je proživio sve“, rekao je Fabijan.

„Ti naprosto to nosiš u sebi. Muzikalnost, karizmatičnost, unesenost, fraziranje… Ti imaš jedan strašno veliki otvoreni vokal“, komentirala je Martina.

„O tvojem pjevanju stvarno ne moramo ništa govoriti. Sve je jasno. Svatko tko te večeras čuo, pa i onaj tko zaista nema sluha, za tebe apsolutno mora reći da si stvarno supertalent“, zaključila je Maja.
 

  Luka Govorčin na audicijskom nastupu jedanaeste sezone Supertalenta - 1 SHOWMAN Luka definitivno mora ući u filmsku industriju jer je ovakvo sviranje i pjevanje stvoreno za Hollywood!

Sadržaj Supertalenta donosi vam Telemach Hrvatska.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju