Pogledajte što su otkrili kandidati o svojim nastupima

Nova epizoda Supertalenta na Novoj TV donosi deset novih kandidata koji će se truditi impresionirati žiri i publiku ne samo svojim talentima, već i toplim pričama, velikim snovima te trenucima koji će izazvati smijeh, ali i suze.

Među plesnim točkama ističe se indijski duo Pintu i Ravi, koji će nastupiti s uzbudljivom plesnom iluzijom, a svoju šansu traži i slovenski breakdance prvak Tilen Grašić. Njihovim dinamičnim koracima pridružuje se plesna skupina Talent House, čiji energični nastup obećava eksploziju pozitivne energije. Akrobatkinja Alina Hryshkova, poznata po jedinstvenim cirkuskim točkama, izvest će akrobacije koristeći svoju dugačku kosu kao tajno oružje.

Na pjevačkoj sceni, Anastasiia Groshko otpjevat će emotivnu "Molitvu" Marije Šerifović, dok će Maja Ignac svojim talentom i dirljivom životnom pričom o udomiteljskoj obitelji osvojiti srca mnogih. Za dozu smijeha i originalnosti pobrinut će se Hasan Minawi s neobičnim instrumentom te Jovica Nikolić, pjesnik koji improvizira stihove na zadana slova. Na scenu će im se pridružiti sa svojim interesantnim talentom i Josip Vrban. 

Show će dodatno začiniti grupa Forbidden Nights sa svojim atraktivnim nastupom, koji će posebno privući pažnju ženskog dijela žirija. Nova epizoda Supertalenta zagaranzirano će ponuditi bogatstvo različitih talenata – od emotivnih pjevačkih izvedbi i spektakularnih plesnih točaka, do neobičnih talenata koji će iznenaditi i nasmijati publiku! U nastavku pogledajte što su sve kandidati otkrili!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju