Polufinala i finale Supertalenta 2022 emitiraju se uživo. .

 U svakoj od 4 polufinalne emisije nastupa po 9 polufinalista od kojih troje prolazi u finale, ovisno o glasovima gledatelja i izboru žirija. U finalu, od ukupno 12 nastupa, jedan nastup će postati pobjednički zahvaljujući samo i isključivo glasovima gledatelja, žiri nema mogućnost izbora ni odluke.

Tijekom prijenosa uživo voditelji jasno naznačuju trenutak otvaranja, kao i zatvaranja glasanja, odn. period u kojem će linije biti otvorene i kada su zatvorene. U navedenom periodu gledatelji mogu glasati za sve izvođače i prije nego što dođu na red, putem poziva, sms-a i aplikacije DNEVNIK.hr na brojeve dodijeljene svakom izvođaču u toj emisiji. Brojevi su dodijeljeni prema redoslijedu nastupa.

Glasanje je vremenski ograničeno i moguće isključivo u periodu od kada voditelji u emisiji najave početak glasovanja do trenutka proglašenja završetka glasovanja. Svi glasovi pristigli prije ili nakon navedenog perioda neće biti zabilježeni kao ispravni.

Sve informacije za glasanje istaknute su na ekranu u grafikama tijekom prijenosa uživo.
 

GLASANJE PUTEM POZIVA I SMS-A

Glasanje putem poziva je omogućeno s fiksnih i mobilnih linija na raspon brojeva od 061 55 01 do 061 55 09 u polufinalima, odn. od 061 55 01 do 061 55 12 u finalu.
Cijena po pozivu s fiksnih linija je 3.75 KN/0.50 €, a s mobilnih 5.06 kn/0.67 €. PDV je uključen u cijenu poziva.
Glasanje putem sms-a je moguće slanjem poruke broj sadržaja TALENT i redni broj izvođača kojem se želi dodijeliti glas u rasponu od 01 do 09 u polufinalnim emisijama i 01 do 12 u finalu na broj 666888. Ukoliko se želi glasati za izvođača koji je prvi po redoslijedu izvođenju, sms poruka koja se šalje može biti sadržaja TALENT 01, ali i varijacije iste (velika i mala slova, sa i bez razmaka između riječi i slova npr.TALENT 01, TALENT1, TALENT 1, talent 1…) koje se prihvaćaju kao ispravni glas.
Cijena SMS-a je 3.72 KN/0.49 €
Služba za korisnike od 09-17 sati na: 016388161 ili na: korisnik@silverlines.info

Pružatelj usluge s posebnom tarifom/Tehnička podrška /Operater usluge s posebnom tarifom : NTH Mobile d.o.o., Međimurska 28, 42 000 Varaždin, OIB: 12385860076

Organizator glasovanja: NOVA TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10 000 Zagreb, OIB: 75399377119

 

GLASANJE PUTEM APLIKACIJE

Glasanje je omogućeno i putem mobilne aplikacije DNEVNIK.hr, koju gledatelji mogu preuzeti besplatno u App Store ili Google Play trgovini, ovisno o uređaju. Nakon registracije na kanalu Supertalent i unošenja koda te odabira lozinke, biti će kreiran korisnički račun gledatelja putem kojeg je moguće glasati samo jednom u toj emisiji, odn. samo za jednog izvođača (pojedinca ili skupinu).

Kandidati su predstavljeni rednim brojem nastupa, fotografijom te imenom i prezimenom pojedinca ili imenom skupine pod kojom nastupaju.

Glasanje putem aplikacije je je vremenski ograničeno i moguće isključivo u periodu od kada voditelji najave početak glasanja do trenutka proglašenja završetka glasanja. Svi glasovi pristigli van navedenog perioda neće biti zabilježeni.

Organizator glasanja: NOVA TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10 000 Zagreb, OIB: 75399377119
Email: glasanje.aplikacija@novatv.hr

Nakon zatvaranja linija za glasanje i prebrojavanja svih pristiglih glasova gledatelja (poziva iz fiksnih i mobilnih mreža, sms-ova i DNEVNIK.hr aplikacije), u svakoj polufinalnoj emisiji voditelji proglašavaju 2 nastupa koja su dobila najviše glasova gledatelja i tako osigurali plasman u finalu. Od preostalih 7 nastupa u toj polufinalnoj emisiji, žiri zajedničkom odlukom proglašava još jedan nastup koji po njima zaslužuje plasman u finalu. Žiri bira treći finalni nastup zajednički i neovisno o glasovima gledatelja, a svoju odluku objavljuje i obrazlaže na licu mjesta.

U finalnoj emisiji, nakon zatvaranja linija za glasanje i prebrojavanja svih pristiglih glasova gledatelja (poziva iz fiksnih i mobilnih mreža, sms-ova i DNEVNIK.hr aplikacije), voditelji na temelju najvećeg ukupnog broja pristiglih glasova proglašavaju pobjednički nastup sezone.

Glasanje putem poziva, sms-a i mobilne aplikacije DNEVNIK.hr moguće je putem hrvatskih tele operatera (HT, A1, Telemach) unutar teritorija Republike Hrvatske, a izvan teritorija Republike Hrvatske putem mobilne aplikacije DNEVNIK.hr samo za korisnike koji imaju broj mobitela hrvatskih tele operatera.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju