Rachel Belle Barum na audicijskom nastupu Supertalenta.

Ona voli zabavljati ljude na poseban način – malo je riskantno, ali opet zabavno. Naime, Rachel Belle Barum bičem razbija predmete te izvodi akrobacije. Frano joj je dodijelio nadimak „kandžijašica“, a čak je i žiri imao priliku probati taj zanimljivi talent. Na pozornici Supertalenta pokazala je kako barata bičem, a zatim je njime presjekla nekoliko ruža. Zatim su Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek morali s njom podijeliti pozornicu i biti joj asistenti.

Nisu imali nimalo lagan zadatak jer im je Rachel mahala bičem tik do tijela, a Davor je nakon nastupa priznao da se još uvijek trese. Maja Šuput bila je sretna što su se upravo njeni kolege iz žirija našli u toj situaciji, a zanimalo ju je i koliko je ta tehnika zahtjevna pa se i sama okušala u tome. „Joj ljudi nije ovo zezancija“, priznala je Maja.

Istu želju imali su Davor i Fabijan. Malo je nedostajalo da se Davor ozlijedi, a Fabijan je uspio napraviti nekoliko uspješnih pokreta bičem što je razvedrilo žensku postavu žirija. „Ja u ovom Fabijanu vidim sve više potencijala“, Maja je priznala Martini.

Sve u svemu, pored zabave i straha koje je Rachel priuštila žiriju, dobila je četiri DA.

 

Rachel Belle Braun ima 22 godine i dolazi iz Njemačke. Porijeklom je iz obitelji koja se bavi showbizom – otac joj je kaskader, a mama glumica – pa i sama obožava biti pred kamerama i na pozornici. „Najbolja stvar u mom životu je definitivno nastupati i zabavljati ljude. To je moja strast“, poručuje Rachel koja je usavršila izvođenje trikova s bičem, a često je na njezinim nastupima prati suprug koji se bavi istim poslom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju