Ne propusti jedinstvenu priliku jer prijave traju još kratko!

Uzbuđenje raste dok se bliži početak audicija još jedne sezone Supertalenta – najuzbudljivijeg talent showa u zemlji. Prijave za novu, jedanaestu sezonu otvorene su još kratko, stoga Nova TV upućuje posljednji poziv svima koji žele stati na najveću pozornicu da se prijave i s cijelom zemljom podijele svoj talent.

Kroz deset sezona Supertalent je postao sinonim za vrhunsku zabavu, a kao jedna od najgledanijih i najdugovječnijih zabavnih emisija u Hrvatskoj, srca gledatelja osvaja od 2009. godine. U prijašnjim sezonama, na pozornici su se predstavili brojni nevjerojatni, nesvakidašnji i izvanredni talenti, a titulama pobjednika dosad su se okitili Tihomir Bendelja, Viktorija Novosel, Promenada Klub, Petar Bruno Basić, Emil i Mateja, Denis Barta, Plesna skupina Transform Crew, Anatacha Filimone, Magic Leon i Chriztel Reneae Aceveda.

Ne propustite jedinstvenu priliku da se pridružite ovom impresivnom popisu! Plesači, pjevači, iluzionisti i mađioničari, akrobati i talenti svih vrsta i podvrsta pozvani su da svoje umijeće podijele na audicijama koje kreću uskoro.

Prijavite se već danas putem linka na stranici novatv.hr/prijava ili pozivom na broj 060 808 801* i postanite dio Supertalent obitelji!

*0,50 eur poziv fiks.; 0,67 eur poziv mob.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju