Plesni klub Illusion u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Nakon audicijskog nastupa trenirale su svaki dan i dosta toga se odricale. Radile su dosta na detaljima i nadaju se da će se to i vidjeti. Voditeljica Ivana misli da će gledatelji večeras imati malo straha, ali onog pozitivnog, prema njihovom nastupu. 

Svestrana Osječanka Ivana Crnković bavi se plesom već 17 godina i osnivačiva je Plesnog studija Illusion. Koreografijom „Creation“ na udicijskom nastupu Ivana je željela pokazati kako to izgleda kad stvara pokret, koreografira, kako sve kontrolira i kako se osjeća na kraju kad to sve i uspije ostvariti. Od prvog pokreta plijenile su pažnju svih u studiju, a posebnu pohvalu dobile su i za kostime.

 

"Kod vas stvarno nema problema. Vi znate koliko ste dobre. Vi ste jednostavno jedna ona plesna grupa kojoj ne trebamo mi komplementirat da bi kupili plesače. Scenografija se odlično uklopila. Imale ste izraz lica kao da ćete nas prebiti. Bile ste sinkronizirane, uigrane, koreografija je bila dinamična. Svaka čast, fakat ste bile super!", istaknula je Maja.

"Vidi se da vi zaista ozbiljno shvaćate svoj ples i ozbiljno radite na njemu jer ni u jednom trenutku nitko od vas se nije izgubio. Toliko snažno ste bile u tome da je ova vatra bila kao da ju vi puštate. Neke male stvari koje radite u isto vrijeme su dovoljno efektne. I to mi se sviđa koliko tim malim stvarima zapravo dajete na veličini", komentirao je Fabijan.

"Ja samo mogu mogu reći da bih rado živio u šumi u kojoj plešete. Ali samo još jedan mali detalj. Za sljedeći nastup ako do njega dođete samo pazite da vam šuma u kojoj plešete nije zelena, a da imate žuto lišće", zaključio je Davor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju