Ne propustite novu dozu zabave uz Supertalent.

Nakon što su se u prvoj epizodi Supertalenta predstavili prvi kandidati, a pao je i zlatni gumb kojega su voditelji Igor i Frano dali iluzionistu Magic Leonu, ove nedjelje na redu je druga epizoda u kojoj će novih devet kandidata ljestvicu pokušati podići još više s ciljem da osiguraju svoje mjesto u polufinalu.

Na pozornicu Supertalenta stići će 26-godišnja Maria Lopez koja će se predstaviti talentom plesa na kolutu. Iako je ovo umijeće učila u dalekom Brazilu, Maria je u Hrvatsku iz rodne Argentine stigla prije dvije godine, a nakon nastupanja na ulici, svoje je plesne pokrete na nagovor prijatelja i poznanika odlučila pokazati pred sasvim novom publikom.

U drugoj epizodi pojavit će se i povratnički kandidat Dino Radosavac koji prije tri godine svojom izvedbom pjesme 'Igra bez granica' nije uspio impresionirati žiri, a ovoga će puta ponovo iskušati svoju sreću autorskom ljubavnom pjesmom čije će zarazne ritmove posvetiti Maji Šuput koju će posebno oduševiti njegov povratak u show.

Među pjevačkim dijelom kandidata naći će se i 12-godišnja Farija Gaši, za koju prijateljica tvrdi da „pjeva toliko bombastično da svi padaju u nesvijest i plaču“, a na velikoj pozornici izvest će emotivnu pjesmu koja će izmamiti i prve suze u ovoj sezoni.

Za dozu dobre zabave pobrinut će se Splićanin Nikola Barbarić, poznat i kao klaun Spartanko, koji će pokušati pronaći dijete koje čuči u svakom članu žirija. Nikola je svoj život posvetio radu s djecom, no prije nego što je postao klaun, bio je profesionalni vojnik koji je prvo radio kao snajperist u brigadi, a zatim i u vojnoj policiji. No, kada je trebao postati časnik, odlučio je vratiti uniformu i posvetio se potpuno drugačijem putu. „Ono što ćete vidjeti sigurno niste nikada dosad vidjeli i sigurno nećete zaboraviti, a neću ni ja“, najavljuje Nikola.

Još jedan vojnik koji će stići u Supertalent ovoga tjedna bit će 28-godišnji Filip Ščrbak koji nakon vojne službe nije postao klaun, nego se posvetio street workoutu i društvenim mrežama na kojima je postao prava senzacija. „U vojsci sam bio osam godina, a odlučio sam je napustiti jer imam TikTok, YouTube i sada otvaram teretanu u Petrinji“, poručuje Filip kojemu je jedan od najbitnijih ciljeva motivirati djecu. Filip će na pozornici uz pratnju dvojice kolega pokazati impresivne pokrete koji će posebice privući pažnju ženskog dijela publike i žirija.

Magistar informatike Mario Zovko iz Mostara doći će na pozornicu kako bi žiriju pokazao zanimljiv i zabavan talent koji nitko neće očekivati. Mario je multi-voicer, a svoju će moć vokalne transformacije demonstrirati kroz imitacije brojnih poznatih ličnosti. „Došao sam iznenaditi publiku, žiri i samoga sebe“, poručuje Mario čije imitacije garantiraju puno zabave i smijeha.

U drugoj epizodi Supertalenta neće nedostajati ni plesa uz članove Plesnog kluba Megablast Roka Župančića i Filipa Fabijankovića iz Velike Gorice, a svoje će pokrete pokazati i neobični plesač iz Španjolske Muy Moi koji za svoj nastup očekuje vrlo atipične reakcije publike.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju