Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Akrobacije i neuobičajeniplesni pokreti strast su za dvoje natjecatelja koji su očarali publiku i žiri u audicijskom dijelu Supertalenta. Ona izvodi nevjerojatne pokrete u zraku dok on kombinira istu dozu adrenalina na zemlji.

Spoj su breakdancea i akrobatskog plesa na kolutu, dolaze u prvu polufinalnu emisiju pokazati što su pripremili i oboriti vas s nogu! 

Maria Lopez je street preformer iz Argentine, ali vuče hrvatske korijene. Na audicijskom nastupu očarala je akrobatskim plesom na kolutu. S četiri godine počela je učiti akrobatski ples na kolutu i želja joj je bila hrvatskoj publici pokazati nešto novo pa se tako prijavila na Supertalent. Psijetimo se njenog impresivnog audicijskog nastupa.

 

 

Nije nedostajalo dobrih pokreta na audicijskom nastupu u režiji ovog breakdancera. Miljan Rančić zaljubljenik je u ples, a u Supertalentu se predstavio breakdanceom koji ga je osvojio zbog toga što uključuje kombinaciju akrobacija i glazbe koja mu daje dodatnu čar koja je za njega neodoljiva.

Voli mijenjati stilove, pa se osim u breakdanceu okušao i u salsi i bachati. Za polufinalni nastup obećao je breakati na pjesmu Josipe Lisac, a dok čekamo hoće li ispuniti obećanje prisjetimo se njegovog audicijskog nastupa.

 

Pored ovih strastvenih plesača u prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta borit će se za mjesto u finalu i dvije plesne skupine – CAF Spliters i Illusion

Natjecanje nastavlja i talentirana pjevačica Digna Mbepera iz Tanzanije koja je publiku osvojila svojim glasom i dirljivom životnom pričom, a s novom pjevačkom točkom nastupit će i talentirana Osječanka Sara Krpan.

Borbu za prolazak dalje vodit će i zlatni gumbi Farija Gaši te mađioničar Magic Leon, a novu će pjesmu izvesti i 21-godišnji reper Antoneli Mištrafović.

 

Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju