Nastupi su mu uobičajena stvar, a natjecateljski dio za Mateja je novina.

Osječki pjevač Matej Predojević Petrić ima međunarodnu nagradu za solo pjevača i brojne nagrade s domaćih natjecanja. 2012. došao je na prvi sat pjevanja, a već 2016. postao je vokalni mentor. Njegova je najveća snaga, tvrdi, ustrajnost koja mu je pomogla i da završi Akademiju. Bavi se onime što voli i to ga usrećuje. On je član ansambla HNK Osijek. Iako već ima pjevačku karijeru, prijavio se na Supertalent zbog zabave i želje da prodre do šire publike s obzirom na to da je ljubitelj raznih žanrova.

„Ovo nije moj žanr, nije moja šalica čaja, no ja sam apsolutno u ovom uživao. U nekoliko trenutaka me čak ponijelo toliko da sam kao i Fabijan imao ovaj rad malo sam dobio i grčeve. Ovo je meni bilo top, nekakve je emocije izazvalo, tako da bravo!“, pohvalio ga je Davor.


Kad na pozornicu dođe solo pjevač sve su oči uprte u Martininu reakciju. „Zapravo je moj fah, ali je jako nezahvalno. I evo ja ću zadržati to pravo da ne komentiram pjevanje. Međutim ono što mene apsolutno zanima i cijelo vrijeme o tome razmišljam – zašto se jedan pjevač zbora HNK Osijek prijavi na Supertalent?“, zapitala se Martina.


S obzirom na to da se ne bavi samo solo pjevanjem i da voli različite žanrove došao je doći do šire publike i zabaviti se, objasnio je Matej. A onda je Martina poželjela čuti nešto od pop glazbe. Zapjevao je Matej refren iz pjesme „Što ti dadoh“ Zdravka Čolića te je uslijedilo glasanje žirija. Osvojio je četiri prolazna glasa.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju