Prve reakcije Liberty Barros nakon osvajanja zlatnog gumba!

Liberty Barros u svojih 15 godina već se dva puta upisala u Guinessovu knjigu rekorda. Njeni pokreti ostavljaju gledatelja bez daha, a da je najfleksibilnija na svijetu potvrđuje i to što je jedna poza dobila ime baš po njoj.

Na pozornici Supertalenta svojim nastupom šokirala je članove žirija. Prve reakcije nakon nastupa otkrila je za novatv.hr te ispričala svoju životnu priču.

 

Svojom fleksibilnošću, Liberty je prestravila publiku i žiri. Nitko nije mogao vjerovati što se dogodilo u studiju. ''Ti si potpuno luda!'', rekla je prestravljena Maja odmah nakon nastupa. ''Možda je trajalo samo 2-3 minute, ali za nas je ovo bio horor'', uzbuđeno je dodala Martina pa nastavila: ''Bila si najslađa djevojčica s najodvratnijim nastupom ikad!''. Žiri, iako šokiran nastupom, bez razmišljanja je Liberty dodijelio četiri DA. ''Ti si prvi horor film, kojeg sam gledala, a kojeg želim gledati ponovno!'', jasno je rekla Maja. ''Ovo je bilo ludo. Ovo je bilo ludo dobro. Ovo je bilo toliko ludo i toliko dobro!'', naglasio je Fabijan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju