U Supertalentu želi prikazati elemente street workouta kojima će zabaviti gledatelje i pokazati im nešto novo.

Leo Kovačević je 14-godišnji Vinkovački street workouter. Odmalena voli sport i šipke, a u Supertalentu želi prikazati elemente street workouta kojima će zabaviti gledatelje i pokazati im nešto novo. Nema tremu i vjeruje da će sve dobro proći na nastupu.

Od samog dolaska i predstavljanja žiri je zaključio da je Leo za svojih 14 godina dosta ozbiljan. A njemu je bilo bitno što prije početi s nastupom i pokazati ono što je spremio. Za početak je predstavio preskakanje vijače koje je bilo i svojevrsno zagrijavanje za nastavak točke. Zatim je krenuo u zahtjevnije elemente koje je Fabijan imenovao i svakom se posebno divio.

Maja je odmah primijetila da je ovaj nastup trajao nešto kraće od drugih, a Fabijan je objasnio kako se čini kratko, ali da je sve to što je Leo izveo zaista zahtjevno.
Dojam da mu se negdje žuri Leo je ostavio i nakon nastupa pa je istaknuo da mu se žuri na bus za Vinkovce. U skladu s tim žiri nije previše duljio s komentarima. Da do sljedećeg puta nauči izvesti zastavu poželio je Fabijan i u toj nadi dao mu DA. Isti odgovor dobio je Leo i od ostatka žirija.
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju