„Pustila sam tremu na audiciji“

Kira sumnja da će se ikada riješiti treme, no bitno je da trema nestane čim počne raditi ono što najviše voli – pjevati. Kira tad na sve zaboravi i oslobodi se. Iako je tremašica, sebe smatra ekstrovertom jer voli nove ljude i druženja. Supertalent smatra jako bitnim za svoju buduću karijeru. U polufinalu nas je počastila bržom pjesmom i scenskim nastupom u kojem je bila tako samouvjerena.

 

Martina se po završetku nastupa borila da što prije dođe do riječ: „Druga osoba! Toliko imaš specifičan vokal i toliko si nam ponudila scensku prepotenciju… I ja sam poželjela stati na pozornicu!“. „Svaki ton je plivao tako lijepo i tako točno. Predivno!“, osvrnula se na vokalnu izvedbu Maja.

Slovenka Kira Štruc Jurički mlada je pjevačica koja je oduvijek htjela stati na pozornicu, no nikada nije skupila dovoljno hrabrosti. Prijatelji su joj postavili ultimatum da se mora prijaviti na Supertalent jer bi je u protivnom oni prijavili. Iako osjeća veliku tremu pred nastupom, Kira će izvesti zahtjevnu pjesmu izvođačice Adele.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju