Pored njih za naklonost gledatelja i žirija u prvoj emisiji uživo natjecat će se još sedam kandidata.

U prve dvije audicijske emisije dodijeljena su dva zlatna gumba koja su osvojili mađioničar i iluzionist Magic Leon te Farija Gaši koja je žiri i publiku oduševila pjevanjem. Izravnom ulaznicom za polufinale oni su se već od završetka audicije počeli pripremati za novi nastup i novu borbu za finale.

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao Magic Leon koji je u međuvremenu postao vrlo popularan na svom YouTube kanalu. Ove godine proslavio je 20. godišnjicu bavljenja magijom. Od malena je već znao da želi biti mađioničar. 

Nema koga nije očarao i zadivio svojim trikovima. Ipak su najviše bili oduševljeni voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan koji nisu dugo čekali, njihova odluka je bila jasna i svoj zlatni gumb su dodijelili upravo Leonu. 

Svojim glasom Farija Gaši je oduševila i raznježila članove žirija. Vjerovali ili ne ona nema scenskog iskustva i to joj je bio prvi nastup, a kad je počela pjevati poznatu pjesmu Dine Merlina 'Da je tuga snijeg' svi u studiju su bili u čudu. 

Takva kontrola glasa i predivna izvedba posebno se dotaknula Maju Šuput koja se već u prvim stihovima u potpunosti naježila, a zatim i pustila suzu. „Ti si premlada za jednu ovako ozbiljnu pjesmu, a iznijela si je kao da si zaista jedna odrasla osoba koja razumije što je pjevala. Pjevaš nevjerojatnom lakoćom, a pjevaš fenomenalno. Vjerujem da je pred tobom jedna blistava karijera. Ti si jedna zaista prava pjevačica šta god da se desilo.“
Nakon svih komplimenata na glasovanju je Maja dodala: „Mislim da ti je jasno kud ovo ide je l' da?“, i stisnula zlatni gumb!

Pored njih za naklonost gledatelja i žirija u prvoj emisiji uživo natjecat će se i Digna Mbepera iz Tanzanije koja je publiku osvojila svojim glasom i dirljivom životnom pričom, a s novom pjevačkom točkom nastupit će i talentirana Osječanka Sara Krpan.

Za prolaz u finale ove nedjelje borit će se i dvije plesne skupine – CAF Spliters i Illusion.

Novu breakdance koreografiju izvest će Miljan Rančić koji je od žirija dobio titulu najboljeg breakdancera u povijesti Supertalenta.

Plesom na kolutu gledatelje će zabaviti simpatična Maria Lopez, a novu će pjesmu izvesti i 21-godišnji reper Antoneli Mištrafović.

Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju