Prve rekacije kada su izašli na pozornicu: „OPA!“

Piero, Mimmo, Gabriele i Amedeo su četiri brata koji dolaze iz tradicionalne sicilijanske obitelji. U njihovoj kući, glavnu riječ vode žene. Baka je glava kuhinje i živi s njima, a svake nedjelje se obavezno na obiteljskom ručku okuplja njih dvadesetak. Mama je glava kuće i njezina je uvijek zadnja, a svaki dan joj se moraju javiti. Tata je doselio u Švicarsku vrlo mlad i tamo je upoznao i njihovu majku kojoj je davao satove klavira. Tako je počela njihova ljubavna i glazbena priča. Pjevali su u bendu, a Piero i Mimmo su s njima stali na pozornicu prvi put kad je Mimmo imao samo 4 godine. Roditelji i danas pjevaju po vjenčanjima i u crkvi. Tako su i braća Esteriore preko roditelja zavoljeli glazbu. Iako su Piero, Mimmo i Gabriele frizeri, a Amedeo fotograf i web dizajner, počeli su u slobodno vrijeme zajedno nastupati kao bend. Nastup na Supertalentu im je ujedno i prvi u Hrvatskoj, a Gabriele se tome posebno raduje jer je dugogodišnjoj djevojci iz osnovne škole obećao da će je oženiti u Hrvatskoj. Trojica braće su zaljubljeni, a Amedeo je zasad slobodan i ne planira tako skoro u vezu jer mu je dosta drama njegove braće. Na pozornici žele zabaviti sebe i publiku te donijeti pravi talijanski ugođaj.

 

Svojim nastupom sve su digli na noge i nema koga nisu oduševili. Maja je otvorila s komentarom: „Vas četvorica ste stvarno rođeni za pozornicu. Sjajno izgledate! Sva četvorica!“. Šarmantni Talijani su ju nagradili posebnom izvedbom „ Ti amo“ čime su pokazali da su i pravi šarmeri.

Davor i Fabijan su se složili da su bili odlični, a Martina je istaknula kako nju nisu toliko oduševili pjevanjem te dodala: „ Možda samo trebate vokalnog trenera, a to sam ja.“ U dobrom duhu uslijedilo je glasovanje žirija za prolaz i Maja je preuzela inicijativu i stinusla zlatni gumb!

Esteriore Brothers su Majin zlatni gumb desete sezone Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju