Ples sa zvijezdama

Domaća produkcija

Jelena i Marko

Plesni par

JELENA PERIĆ I MARKO MRKIĆ

Jelena je jedna od naših najpoznatijih beauty vloggerica i influencerica s više od milijun followera na Instagramu, a njena karijera nadišla je i granice Hrvatske.

Jelena živi i radi u Zagrebu, završila je srednju Ekonomsku školu, obrazovanje je nastavila i na Splitskom Veleučilištu u Zagrebu, smjer ekonomija, no život ju je odveo u drugom smjeru. Kreativka je po prirodi, te se zaljubljuje u šminkanje, a potom završava i tečaj i dobiva diplomu na Pučkom učilištu smjer vizažist. Otkrivši potencijal društvenih mreža, najviše Instagrama, Jelena počinje snimati makeup tutorijale koji vrlo brzo postaju iznimno popularni i rado dijeljeni na toj platformi. S vremenom se potpuno okreće poslu influencera i kreiranju sadržaja za Instagram. Jelena je radila s brojnim poznatim brendovima, putovala diljem svijeta, te se s vremenom okreće i inozemnom tržištu te objavljuje videa na YouTubeu isključivo na engleskom jeziku. Jelena za sebe kaže da je ostvarena i u privatnom životu kao žena i majka dvogodišnjeg sina.

Marko Mrkić za sebe će reći: ''skroz normalan lik, ali pleše''. U ples se zaljubio kad se zaljubio u srednjoj, pa s tadašnjom partnericom krenuo u natjecateljsku karijeru. Dogurao je do reprezentacije i Europskog prvenstva, a nakon toga izgurao svoju plesnu školu. Kaže da se pronašao u plesu, ali je zalutao u poduzetništvo. Tako da već četiri godine kroz svoju plesnu školu „Lijeva & Desna“ ples u paru želi približiti svima koji misle da to nije za njih - prvenstveno muškarcima, zatim osobama s amputacijama, gluhima, a na kraju i - zvijezdama. Nakon prošlog „Plesa sa zvijezdama“ gdje je došao do finala, ove je godine još spremniji na šminku i frizuru, a odvažio se otići i u solarij, iako svima laže da ga je influencerski život odveo na Karibe.

Zanimljivosti

X