U trećoj emisiji uživo Tara i Mateo plesali su cha cha.

Par koji je prošle nedjelje podijelio visoko drugo mjesto. Tari je obitelj samo ljubav i najbitnija u životu. Suprug Faris odlično se uklopio i njenu obitelj. Dobar su tim. S njim je prvi put u životu mogla biti totalno ono što jest. 

"Tara ti si se u samo dvije epizode pozicionirala jako, jako visoko. Osim što je bilo fenomenalno, večeras sam kod tebe prvi put primijetila male nesigurnosti. Ali ti to dobro pokriješ", rekla je Franka.

"Tebe je užitak gledati. Zato što si netko tko jako dobro pleše čovjek bude kritičniji. Malo jače u okretima, dodaj fokus i onda će biti jako, jako dobro", istaknuo je Igor.

"Meni se svidjelo kako si pristupila koreografiji koja nije bila nimalo jednostavna. Uspjela si sve odraditi, nije bilo sve tehnički na nivou, ali si uspjela i jedno veliko bravo", poručio je Marko.

"Ples je brz i možda nije bilo toliko dobro, noge su bile malo ravne, malo ste ispadali iz ritma. Ali ono što su kolege rekle je da tvoj gornji dio pokrije sve. Vjerujem da publika na malim ekranima nije ništa primijetila, ali to je naš zadatak", zaključila je Larisa. Od žirija su osvojili 28 bodova.

 

S njima je smijeh zagarantiran. Tara i Mateo u prošloj su emisiji plesali tango u kojem su se prisjetili godine u kojoj je započela Tarina glumačka karijera. Od žirija su dobili 30 bodova, a Tara je dobila i nadimak. "Tara - tarantula - radile su noge pa zato. Još na vrh te tarantule si dodala karatkerizaciju tanga Bravo!", slikovit je bio Igor Barberić.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju