Kako će se kandidati snaći doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV!

Iza nas je uskrsno izdanje emisije "Ples sa zvijezdama" u kojemu smo vidjeli predivne nastupe i koreografije. Posebnost te epizode bila je u sudjelovanju gledateljia. Naime, prvo su gledatelji našim plesnim parovima odabrali plesni stil i pjesmu na koju će plesati, a zatim su u emisiji uživo bili peti član žirija. 

Pomoću aplikacije DNEVNIK.hr svaki par mogli su ocijeniti od 1 do 10 te su se zatim bodovi pridružili bodovima žirija. Kao i svakog tjedna, na kraju predivne plesne priče natjecanje je morao napustiti još jedan par. Ovoga puta to su Petra Kurtela i Damir Horvatinčić koji su se od showa emotivno oprostili. 

„Želim zahvaliti svima koji su glasovali i Novoj TV jer ne znam u kojem bih svemiru mogla vježbati i plesati svaki dan s ovakvim profesionalcem, to je privilegija“, izjavila je Petra nakon ispadanja. „Zahvaljujem se Petri jer je bila dobra učenica, ponosan sam na nju“, dodao je Damir koji je i prije njihova nastupa otkrio koliko su se on i Petra povezali kroz ples. „Ples je emocija i prikaz našeg odnosa. Skužili smo se i mislim da nam sad samo može biti bolje“, rekao je Damir koji je pritom malo zasuzio.

Za zvijezde i plesače nema predaha jer već u idućoj epizodi preostalih osam plesnih parova okušat će se u plesnom izazovu koji će im zadati Pedro Soltz, prošlogodišnji pobjednik "Plesa sa zvijezdama". Pogledajte što im je Pedro pripremio.

Kako će se kandidati snaći i tko će najbolje ove pokrete ukomponirati u svoje koreografije, doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV! 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju