Petra i Damir u drugoj emisiji uživo plesali su cha cha cha.

Posljednja večeras nam dolazi prekrasna gracilna glumica beskonačnih ruku i nogu. Petra nema omiljenu godinu, ima omiljeni datum - 12. svibnja. Tad je rođendan Petrinog partnera i na taj dan je bila premijera filma u kojem glumi u Cannesu. 

"Petra užitak te gledati kako zračiš, tvoja toplina zaokupira gledatelja i onda ako mi padne koncentracija padne mi pogled na stopala i vratim se u svoje stanje. Malo popravi ta stopala sa ritmom, gore se nema šta više raditi", započeo je Marko i opet pokazao primjerom na cipelama.

"Ja bih se složio, te poze su ti super, ali ako nije točan taj korak onda imaš tendenciju padati", objasnio je Igor.

"Postavili ste si jako visoku ljestvicu, tu je bilo malo nesigurno, ali nekako mi se dopada ta tvoja interpretacija. Imaš tu plesnost i pokriješ te nedostatke", istaknula je Larisa.

"Nekako je nezahvalno kad nastupaš zadnji, dogodi se da ima malo nesigurnosti, a to nije ništa što se ne može riješiti. Ti imaš tu pozitivu, prekrasno te gledati i molim te samo zadrži to", zaključila je Franka. Osvojili su 24 boda žirija.

 

Godinama je Petra željela biti dio showa, sad joj se želja ostvarila i s mentorom Damirom otplesala je prvi ples – rumbu. „Ne znam kako bih počeo ovaj komentar, ali znam kako bih završio. Ovo je bila definitivno najbolja izvedba dosad!“, istaknuo je Marko Ciboci. Osvojili su 28 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju