Nakon gostujuće emisije Maji su se mnogi javili da ih je inspirirala svojom životnom pričom.

Inspirativna sportašica Maja Drobnjaković u prošloj je sezoni „Plesa sa zvijezdama“ zaplesala je kao gost uz Jelenu Perić i Marka Mrkića. Uz Marka kao mentora gledat ćemo je i u novoj sezoni. Nakon gostujuće emisije Maji su se mnogi javili da ih je inspirirala svojom životnom pričom.

Marko smatra da kao mentor mora svoju zvijezdu upoznati s televizijskim svijetom, kamerama i nedjeljama u kojima moraju zasjati i biti najbolja verzija sebe. Pogledajte njihovo predstavljanje u novom videu.

Ljubav prema sportu Maja je počela njegovati od malih nogu u Gimnastičkom klubu Sokol Karlovac gdje je trenirala sportsku gimnastiku. Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, a 2017. je uslijed bolesti izgubila potkoljenicu no to ju nije spriječilo da se i dalje bavi sportom i živi aktivnim životom pa je tako nastavila trčati, planinariti, igrati paraodbojku kao članica Hrvatske ženske reprezentacije s kojom redovno nastupa na europskim i svjetskim prvenstvima. Redovito sudjeluje na humanitarnim utrkama koje joj pružaju posebno zadovoljstvo, a posebno ističe pretrčanih 10 km 2019. godine na humanitarnoj utrci Wings for life u Zadru. Majka je dječaka Liama kojeg također usmjerava u ljepotu svijeta sporta. U prošloj sezoni showa ''Ples sa zvijezdama'' gostovala je u jednoj emisiji te zaplesala u društvu Jelene Perić i Marka Mrkića.

Marko Mrkić za sebe kaže: „skroz normalan lik, ali pleše“. U ples se zaljubio kad se zaljubio u srednjoj, pa s tadašnjom partnericom krenuo u natjecateljsku karijeru. Dogurao je do reprezentacije i Europskog prvenstva, a nakon toga izgurao svoju plesnu školu. Kaže da se pronašao u plesu, ali je zalutao u poduzetništvo. Tako da već pet godina kroz svoju plesnu školu „Lijeva & Desna“ ples u paru želi približiti svima koji misle da to nije za njih - prvenstveno muškarcima, zatim osobama s amputacijama, gluhima, a na kraju i – zvijezdama. Nakon prve sezone „Plesa sa zvijezdama“ na Novoj TV gdje je došao do finala s Viktorijom Rađa, u drugoj je ponovio uspjeh u društvu Jelene Perić.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju