A sada, plesni podij je vaš...

Pripreme za najgledaniji zabavni show su u tijeku, plesne probe su krenule, a sada nam je najnoviji promo spot otkrio i kako je produkcija ''Plesa sa zvijezdama'' ove sezone spojila zvijezde i mentore.

Glumica Petra Kurtela prepustit će se mentoru, plesnom koreografu i plesaču Damiru Horvatinčiću. Na plesnom podiju hit showa Nove TV pratit ćemo i plesni razvoj sportašice Ane Zaninović, a u tome će joj od pomoći biti plesni partner, uspješni plesač i višestruki državni prvak u kombinaciji standardnih i latinskoameričkih plesova, Mario Ožbolt.

Glumac Alen Liverić svoj plesni talent brusit će uz mentoricu, poznatu plesačicu Elu Romanovu.

Prvi puta u Plesu sa zvijezdama natjecat će se i jedan političar, a gradonačelnika Svete Nedelje Daria Zurovca u plesnoj pustolovini podržavat će iskusna plesačica, te prošlogodišnja finalistica Helena Janjušević.

Profesionalni plesač Ivan Jarnec postaje mentor poznatoj glumici Dariji Lorenci Flatz. Dva nova imena na zvjezdano-plesnom nebu su umjetnica i poznata influencerica Deniss Grgić i višestruki prvak Hrvatske u sportskom plesu, Jakov Bjelac koji će biti njen mentor kroz sezonu popularnog showa. Novo plesačko ime ovog hit zabavnog formata je i Patrik Seretin koji iza sebe ima osvojeno čak 21 državno prvenstvo, a s njim ćemo u paru vidjeti poznatu pjevačicu Emiliju Kokić.


Sportaš, influencer i model Fran Lauš plesat će na najglamuroznijem plesnom podiju uz mentoricu Rebeccu Krajnović, dok će poznatog voditelja Franu Ridjana kroz sve plesne izazove voditi vrhunska profesionalna plesačica Gabriela Pilić. U dvorani već sada vrijedno rade i influencer Marco Cuccurin i višestruka državna prvakinja i prošlogodišnja finalistica, Paula Tonković.

Maju Drobnjaković vidjet ćemo pak u društvu mentora, plesača Marka Mrkića koji će se potruditi da upravo njih dvoje svojom plesnom čarolijom osvoje žiri i publiku. Kako će se poznati chef Mario Mandarić snaći u plesnom tandemu s plesačicom i mentoricom Helenom Naletilić, također ćemo saznati uskoro. Glumici Tari Thaller dodijeljen je Mateo Cvenić, pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira te plesač kojeg smo pratili i u dosadašnjim sezonama popularnog showa Nove TV.

Trinaest parova uskoro će se naći pred žirijem kojeg i ove sezone čine Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Plesa sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati…Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju