Posebno emotivan ples u tri različite izvedbe.

Snažan, s jasno prikazanim emocionalnim raspoloženjima, brzim koerografijama, naglaskom na virtuoznosti te ilustracijom stihova. Sve je to lyrical koji smo imali prilike vijeti u tri izvedbe ove sezone showa "Ples sa zvijezdama".

Prvi koji su na plesni podij donijeli lyrical bili su Marko Petrić i Gabriela Pilić u emisiji koja je bila posvećena ljubavi. Oni su kroz taj ples željeli ispričati priču o dvoje ljudi koji se malo razumiju pa se ne razumiju i isprepliću kaos i mir. Svakim pokretom prenijeli su strastvenu priču kojom je žiri bio oduševljen, a i publiku su ostavili bez daha. Žiri ih je nagradio pohvalnim komentarima te ocjenama koje pristaju uz takve komentare. A publika ih je također nagradila svojim glasovima uz pomoć kojih su nastavili daljnje natjecanje na plesnom podiju. Prisjetite se njhove čarobne izvedbe za koju su ovojili i prvu desetku u ovoj sezoni showa:

Vremeplov je u sedmoj emisiji uživo na podij donio dva izdanja lyricala. Bojana Gregorić Vejzović i njen mentor Gordan Vogleš priuštili su nam tada izlet u ratne četrdesete koji podsjeća na Pearl Harbor. "Lyrical je spoj baleta, suvremenog plesa i jazz dance-a. Bojana mislim da ti je ovo leglo i da si tu na svom terenu. Moram pohvaliti to što ste ovo uvježbali u vrlo kratkom vremenu, to treba nagraditi i svaka vam čast. Drago mi je da si izdržala sve probleme", istaknula je Larisa Lipovac Navojec budući da je ovo bio Bojanin nastup povratka nakon pauze zbog bolesti. Pogledajte kako su poletjeli plesnim podijem i osvojili visoke bodove žirija:

Također nakon pauze zbog ozljede vratio se prošloga tjedna uz lyrical i Filip Vidović s mentoricom Paulom Jeričević. Nakon ozljede Filip se suočio sa svojim strahom, pokazao novu stranu sebe i dokazao da nemoguće ne postoji. Ovim plesom odveli su nas u zvjezdane devedesete. "Vidi se da si imao bojazan prilikom plesa što je sasvim prirodno nakon ozljede. Pohvalio bih što se vidi da si izašao iz svoje komfor zone ovim plesom večeras", pohvalio ih je Marko Ciboci s kojim se složio i ostatak žirija. Prisjetite se njihovog nastupa:

Ovo su bile prve tri izvedbe lyricala u ovogodišnjem "Plesu sa zvijezdama". U iščekivanju novih koregorafija ovog emotivnog i upečatljivog plesa u anketi nam recite koji vas je od ova tri najviše oborio s nogu.

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju