Frano i Gabriela plesali su cha cha cha.

Zvijezda koja je ostvarila kontakt s plesnim podijem. Koncept večerašnjeg plesa je da je Frano modni dizajner. Imali su problem na probama - nije bilo broja cipela koji Frano nosi, pa je nosio za pola broja manje. Izmislio je novo otvaranje u cha cha cha i nazvao ga ridjanacha. 

 

"Čovjek je sam sebe kritički doživio. Ovo je bila jedna fashion cha cha i taj tvoj humor i šarm je nešto što je obilježilo cijelu sezonu. Bolji ti je centar, uzemljeniji si, guza radi svoje, ne brini se, puno si bolji", započela je komentare Larisa.

"Obožavam taj tvoj vogue izraz lica, ti ti se uživio u ulogu mačka od početka do kraja. Obožavam taj tvoj stil, kod tebe nikad nema grča, ti si se izvukao na svoj šarm i na karizmu koju imaš. Teško je držati se visoko, ali ti to radiš jako dobro i možeš biti zadovoljan", istaknula je Franka.

"Imao si karakter kroz cijeli broj i ja bih rekao nemoj slušati žiri, slušaj Gabi", poručio je Igor.

"Ja bih se nadovezao na Franku, nisi ti modni mačak ti si naš novi plesni mačak. Ono što sam želio reći, u latinu je ključno da korak radimo da bolje odradimo akciju kukovima. Imaš teoriju, dodaj još prakse, ali ono što mi se sivdjelo je da ti imaš u tijelu izrazit osjećaj za ritam i ne libiš ga se pokazati što ti daje jednu prirodnost", istaknuo je Marko. 

Od žirija i publike za fashion ples dobili su 41 bod.

Prošle nedjelje nastupali su uz Franinu televizijsku ženu Miu Kovačić. "Ovo je bilo zapravo jako dobro, jako intenzivno. Meni je drago nekad vidjeti da ima stvari na kojima ti moraš poraditi. Pokret kada treba biti liričan mora biti snažan, malo mi je falilo te liričnosti", istaknuo je Igor, a od žirija su za lyrical osvojili 29 bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju