Frano i Gabriela u sedmoj emisiji plesali su rumbu.

On je naš plesni mačak s izrazitim osjećajem za ritam. Pedro je za njih izabrao rumbu, a Frano se nije previše razveselio tim stilom. Unatoč raznim pretpostavkama tijekom tjedna je dao sve od sebe. 

"Vidi se da previše misliš koja figura ide sljedeća, što moraš učiniti da Gabi učiniš sretnom. Zato si bio malo izvan fokusa", komentirao je Marko.

"Prošli put sam rekao nemoj slušati žiri, poslušaj Gabi, a drago mi je da si poslušao i nju i nas. Ti toliko posjeduješ taj nastup i broj i sve ti vjerujemo", istaknuo je Igor.

"Ovo je bilo jako, jako dobro izvedeno, senzualno, lijepo. Izvođački strastveno. Nakon sedam tjedana tebi se pozicija tijela izmijenila, mislim da možeš biti zadovoljan kako izgledaš", poručila je Larisa.

Osvojili su od žirija 35 bodova.

Prošle nedjelje ovaj je par iznenađenje donio prije same emisije – zaplesali su u Dnevniku Nove TV. A zatim su se u stilu pojavili na plesnom podiju. Frano je bio pravi plesni mačak. "Obožavam taj tvoj vogue izraz lica, ti ti se uživio u ulogu mačka od početka do kraja. Obožavam taj tvoj stil, kod tebe nikad nema grča, ti si se izvukao na svoj šarm i na karizmu koju imaš. Teško je držati se visoko, ali ti to radiš jako dobro i možeš biti zadovoljan", istaknula je Franka. Od žirija i publike za fashion ples dobili su 41 bod.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju