Emilija i Patrik plesali su sambu.

Patrik je pokušao pogoditi koji je Emilijin najdraži film, ali nije mu isprva pošlo za rukom. Ona obožava Shreka i kad je izašao zaljubila se. Magare joj je jako važan lik u filmu jer je podsjeća na prijatelja.  

"Ja sam pričao prošli put o ramenima, a sad si pazila od početka. Taj neki pristup koji ima neku vrckavost gdje dođeš i zabavljaš se je super. Mislim da je to ključno ko tebe", istaknuo je Igor.

"Prezabavna si i jako opuštena bila večeras, to je jedna skroz druga Emilija. Zamaskirali ste sambu dobro", poručila je Franka.

"Meni ovo sve izgleda tako nerealno, stvarno je bilo divno. Samba je tvoj ples, brzi ples, odgovarao ti je karakteru. Ja mislim da ste imali najoriginalniji ples do sada", istaknula je Larisa.

"Bilo je zabavno, sve si nas nasmijala i tako treba", kratko je poručio Marko. Osvojili su 22 boda žirija.

 

Rumba je bila njihov ples u prošloj emisiji, a za nju su osvojili 17 bodova žirija. „Fokus, namjera, akcija, tehnika, na tome bi trebalo malo poraditi“, kratko je komentirao Marko Ciboci. „Nadam se da ćeš u sljedećoj epizodi dobiti neki brži ples. Raspali taj ples kao što si zadnji put i želim te takvu gledati“, poručila je Larisa Lipovac Navojec.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju