Emilija i Patrik plesali su rumbu.

Prije svega zahvalili su svima koji su ih zadržali u natjecanju prošle nedjelje. Kad kaže ljubav Emilija pomisli na supruga. Osvojio ju je spikom. Dok je Emilija u "Plesu sa zvijezdama" manje vremena provode zajedno, ali suprug joj vjerno čuva leđa.  

"Fokus, namjera, akcija, tehnika, na tome bi trebalo malo poraditi", kratko je komentirao Marko.

"Uvijek kažem kako je teško nastupati pred kraj, raste napetost i trema pa se to osjetilo večeras. Pokaži tu snagu, pokaži da to želiš", istaknula je Franka.

"Nadam se da ćeš u sljedećoj epizodi dobiti neki brži ples. Raspali taj ples kao što si zadnji put i želim te takvu gledati", poručila je Larisa.

"Jedna glavna stvar, popravi ramena i sve će bolje izgledati. To je od mene jedini komentar", zaključio je Igor. Osvojili su 17 bodova žirija.

U drugoj emisiji Emilija se sjetila pobjede na Euroviziji s pjesmom „Rock me baby“. „Da je taj ples bio uz nastup mi bi dvaput pobijedili! Na Eurosongu su nastupi sveobuhvatni, a ja mislim da je ovaj nastup sveobuhvatan. Meni je bilo predobro“, oduševljena je bila Larisa Lipovac Navojec. Osvojili su 26 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju